-1.3 C
Budapest
2023. február. 9. csütörtök

Otthonstílus extrákkal

Dátum:

Megosztás:

Mindenkinek mást jelent az „otthon”. Túl azon persze, hogy ez az a hely, ahová jó hazatérni, ahol a nyugalom, béke épp oly természetes, mint a szeretettel teli légkör.

Viszont, ha az esztétikumot vesszük alapul, akkor jópár lakberendezési trükk bevethető a még vonzóbb, még stílusosabb, még szebb otthon megteremtéséért.

Mit jelent a stílusosság a lakberendezésben?

Elsősorban azt, ami személyesen a legtöbbet adja. A dizon.hu kínálatában számtalan válogatott termék várja a raktárban, hogy hálószobák, konyhák, nappalik kiegészítőivé váljanak. Minden egyes részlet úgy formálható, ahogy az egyénileg a legmegfelelőbb. A sikeres lakberendezés kulcsa a testre szabottság, ami teljesen nélkülözi a kompromisszumokat. A tökéletes az egyetlen elfogadott jelző, mert ez az, ami a hosszú távú elégedettség záloga.

Az egyedileg válogatott termékek önmagukban garantálják a stílusosságot. Hogy miért? Azért, mert távol állnak mindentől, ami sablonos, ami tömeges, ami túlságosan sokat ismételt, egyúttal unalmas. A szürkeség legfeljebb, mint árnyalat jöhet számításba, de mint életérzés semmiképpen sem! Ha pedig a vásárlás folyamatában valami félrecsúszik, például a méret, akkor a kilencven napos visszaküldési garancia biztosítékként szolgálhat.

Megéri az oldalt újra és újra meglátogatni, mert a napi akciók folyamatosan frissülnek, amiknek a közbenjárásával akár több ezer forint is megtakarítható. És ha már szóba került a spórolás. A kiszállítás a legtöbb termék esetében ingyenes. De ha mindez nem lenne elég, akkor a díjmentességhez még gyorsaság is társul. Akár egy-két nap alatt küszöbön belül üdvözölhető a várva várt megrendelés.

Elképzelhető, hogy válogatás közben felbukkannak olyan kérdések, amikre hirtelen úgy tűnik nincsen válasz. Szakértő kollégáink pontosan az ilyen helyzetekben nyújtanak segítő kezet. A telefonos rendelésleadás lehetőségének hála pillanatok alatt pont tehető a vásárlás végére.

Burkolási munkák az ország egész területén?

Igen, a szolgáltatások köréhez a melegburkolás is hozzátartozik. Ráadásként amennyiben az anyag az áruház készletéből érkezik úgy extra tíz százalékos kedvezmény zsebelhető be.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Mindkét lábát amputálni kellett az olimpiai bajnoknak

Mindkét lábát amputálni kellett a korábbi orosz műkorcsolyázó Roman Kosztomarovnak, aki 2006-ban jégtáncban téli olimpiai aranyérmet szerzett. A többszörös...

Nagyon rossz irány: az ukránok orosz területek célbavételét emlegetik, az oroszok ultimátumot adtak az USA-nak

A Mandiner is megírta: az oroszok ultimátumot adtak az USA-nak. „Az orosz félnek nem áll szándékában eltűrni az amerikai nagykövetség...

Az EP-jelentéstevője szerint Magyarország veszélyt jelent az EU-ra a nagy orosz befolyás miatt

Gwendoline Delbos-Corfield francia zöldpárti politikus szerint Magyarország veszélyt jelent az EU-ra a nagy orosz befolyás miatt. Szerinte a magyar...

Megtalálták az elveszett várost az óceán mélyén – videó

A Közép-atlanti gerinctől nyugatra, az óceán mélyén tornyok csipkézett tája emelkedik ki a homályból. Krémszínű falaik és oszlopaik kísérteties...