23.1 C
Budapest
2023. szeptember. 25. hétfő

Ötöt egy csapásra – videó

Dátum:

Megosztás:

Eredményes volt kistarcsai rendőreink körözési akciója..

A Kistarcsai Rendőrőrs illetékességi területéhez tartozó településekre 16 rendőr indult 2021. július 8-án hajnalban.

Kezdetnek 4 óra 10 perckor egy kerepesi címre érkeztek, ahonnan a több, vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves Cs. Zoltán Bencét állították elő. A fiatal férfivel szemben -a gyanú szerint- több büntetőeljárás is folyamatban van, a rendőrök őrizetbe vették.

Alig egy óra múlva már K. Dániel lakásának ajtaján kopogtattak, mivel információjuk volt, hogy a férfi lakásában kábítószert találnak. Gyanújuk nem volt alaptalan, a helyszínen végzett kutatás során a rend őrei egy mérleget, 70,6 gramm kábítószergyanús fehér port, 38,5 gramm kábítószergyanús anyagot és növényi származékot, valamint közel 1.7 millió forintot, 620 horvát kunát és 120 eurót találtak és foglaltak le.

Még több bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó? Kattints ide, és nézd meg rendőreink, ügyészeink, bíróink, katonáink, mentőseink, tűzoltóink, katasztrófavédelmiseink napi áldozatos munkájáról szóló cikkeinket!

A férfivel szemben alkalmazott gyorsteszt THC-ra pozitív eredményt mutatott, a lefoglalt anyag az előzetes igazságügyi szakértői vélemény alapján amfetamin. Kihallgatása során a gyanúsítással szemben panasszal nem élt, elmondása szerint az otthonában található anyagot saját használatra vásárolta. K. Dánielt a rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntettének gyanúja miatt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az akció alatt intézkedés alá vonták továbbá Gy. Norbert 37 éves mogyoródi lakost, akit a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja garázdaság miatt körözte, H. László 36 éves csömöri lakost, aki ellen a Fővárosi Törvényszék adott ki körözést, mivel jogerősen kiszabott 90 nap szabadságvesztés letöltését nem kezdte meg, valamint P. Ádám 31 éves keszthelyi lakost, akivel szemben a Veszprémi Járásbíróság csalás miatt rendelt el körözést. A kistarcsai zsaruk mindhármukat előállították.

police

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Boris Pistorius: Németország vezető katonai szerepet vállalna a Baltikumban.

A német védelmi miniszter Berlin szolidaritásáról és támogatásáról biztosította a balti államokat Rigában. Boris Pistorius Rigában egyebek közt azt...

Orbán Viktor: ha így marad, beavatkozunk az üzemanyagárakba

A miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött a parlamenti ősz. Szónoklatára az ellenzéki képviselők reagálnak, majd Orbán Viktort megilleti...

Ukrajna vagy kapitulál, vagy megszűnik államként létezni – közölte az orosz házelnök

Vjacseszlav Vogyodin, az orosz parlament alsóháza (Állami Duma) elnöke Telegram-bejegyzésében közölte: Ukrajna vagy kapitulál Oroszország feltételei szerint, vagy...

Kína keményet üzent a Momentum miatt Magyarországnak

A Magyar Momentum Mozgalom egyes politikusai szorgalmazták Tajvan részvételét az ENSZ-ben, és párhuzamot vontak a tajvani kérdés és...