23.3 C
Budapest
2022. augusztus. 8. hétfő

Ötöt egy csapásra – videó

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Eredményes volt kistarcsai rendőreink körözési akciója..

A Kistarcsai Rendőrőrs illetékességi területéhez tartozó településekre 16 rendőr indult 2021. július 8-án hajnalban.

Kezdetnek 4 óra 10 perckor egy kerepesi címre érkeztek, ahonnan a több, vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves Cs. Zoltán Bencét állították elő. A fiatal férfivel szemben -a gyanú szerint- több büntetőeljárás is folyamatban van, a rendőrök őrizetbe vették.

Alig egy óra múlva már K. Dániel lakásának ajtaján kopogtattak, mivel információjuk volt, hogy a férfi lakásában kábítószert találnak. Gyanújuk nem volt alaptalan, a helyszínen végzett kutatás során a rend őrei egy mérleget, 70,6 gramm kábítószergyanús fehér port, 38,5 gramm kábítószergyanús anyagot és növényi származékot, valamint közel 1.7 millió forintot, 620 horvát kunát és 120 eurót találtak és foglaltak le.

Még több bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó? Kattints ide, és nézd meg rendőreink, ügyészeink, bíróink, katonáink, mentőseink, tűzoltóink, katasztrófavédelmiseink napi áldozatos munkájáról szóló cikkeinket!

A férfivel szemben alkalmazott gyorsteszt THC-ra pozitív eredményt mutatott, a lefoglalt anyag az előzetes igazságügyi szakértői vélemény alapján amfetamin. Kihallgatása során a gyanúsítással szemben panasszal nem élt, elmondása szerint az otthonában található anyagot saját használatra vásárolta. K. Dánielt a rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntettének gyanúja miatt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az akció alatt intézkedés alá vonták továbbá Gy. Norbert 37 éves mogyoródi lakost, akit a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja garázdaság miatt körözte, H. László 36 éves csömöri lakost, aki ellen a Fővárosi Törvényszék adott ki körözést, mivel jogerősen kiszabott 90 nap szabadságvesztés letöltését nem kezdte meg, valamint P. Ádám 31 éves keszthelyi lakost, akivel szemben a Veszprémi Járásbíróság csalás miatt rendelt el körözést. A kistarcsai zsaruk mindhármukat előállították.

police

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Gyönyörű nő lett Geronazzo Mária! .. Szerinted is?

Maria Geronazzot azóta jegyzi a celebvilág, amióta plasztikáztatta arcát. Ennek nagy részét felduzzasztott ajkai foglalják el. Ha nem is...

Kapaszkodjatok meg! Jakab követői szerint a Jobbik frakciójának tagjai megélhetési politikusokká váltak (Jakab még a frakció tagja)

A Nép Pártján szerint a Jobbik vezetősége és frakciója megélhetési politikusokból áll. A dolog szépséghibája: jelenleg Jakab Péter...

További elsőajtós felszállós buszok jönnek, szombaton a 7-es..

Bliccelés kizárva, most már egyre több lesz azoknak a buszoknak a száma a fővárosban, ahol az első ajtón...

Hat hengerrel is halhatatlan – Mercedes-Benz 250 (1971) veteránteszt – képek

Elnyűhetetlen technika egyszerű, de harmonikus csomagolásban, igényes futóművel és minőségi kidolgozással: az „állólámpás Merci" mércének számított új korában,...
facebook