17.3 C
Budapest
2023. május. 28. vasárnap

Öt új mentőállomással gazdagodik Közép-Magyarország

Dátum:

Megosztás:

Három Pest megyei, illetve egy-egy nógrádi és fővárosi mentőállomás is jelentős felújítást kap.

A sürgősségi betegellátást fejlesztő beruházássorozat indulhat el hamarosan a fővárosban és vonzáskörzetében – derül ki az uniós közbeszerzési adatokból. Az Országos Mentőszolgálat két részprojektben végzi el öt térségbeli állomása felújítását és átépítését.

A VasscoGenplan Kft. készíti el a leromlott állapotú létesítmények fejlesztési terveit nettó 39,9 millió forintból

  • Rákoskeresztúron (Budapest XVII. kerülete),
  • Zsámbékon,
  • Szigetszentmiklóson
  • és Rétságban.

dunakeszi épület felújítását pedig a Kasib Mérnöki Manager Iroda Kft. készíti elő 10,5 millió forintos kerettel.

A két tervezőiroda nem csupán a kiviteli terveket készíti el, hanem az engedélyeztetési dokumentációt is, illetve magában az engedélyeztetési folyamatban is részt vesznek. Emellett vállalják majd a kivitelezők munkájának támogatását is. Azoknál az állomásoknál pedig, ahol az épületszerkezetet átalakítják, illetve új épületrészt adnak át, talajmechanikai vizsgálatot is el fognak végezni.

magyarepitok

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Magyar animációs filmé a rövidfilmes Arany Pálma

Buda Flóra Anna francia-magyar koprodukcióban készült 27 című animációs filmje nyerte el szombat este a legjobb rövidfilmnek járó...

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és...

Kiesés! A Honvéd kikapott a Puskás Akadémiától, búcsúzik az élvonaltól

A labdarúgó NB I 33., utolsó fordulójában a Budapest Honvéd izgalmas hajrá után 2–1-re kikapott a Puskás Akadémiától,...