21.5 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Öt percig bírta a bunyót a betörő

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Betörtek az UFC ketrecharcos, Anthony Smith házába, aki nem volt rest, azonnal a rávetette magát a betolakodóra.

Ami azonban meglepő a történetben, hogy a betörő öt percig bírta bunyót, tovább, mint Smith ellenfelei az oktagonban.

Múlt vasárnap, hajnali négy óra tájékában a 20-as éveiben járó birkózó, Luke Haberman betört Anthony Smith nebraskai otthonába, amelyben felesége, az anyósa és három gyereke is tartózkodott.

A ketrecharcos arra ébredt fel, hogy a betörő torkaszakadtából üvöltött – minden bizonnyal kábítószer hatása alatt állt.

Sok betörő elmenekülne Anthony Smith elől. FORRÁS: AFP/2018 GETTY IMAGES/DYLAN BUELL

Smith kihívta a rendőröket, de amíg várta őket, megpróbálta ártalmatlanná tenni a betörőt, aki nagy meglepetésre keményen állta a térdeléseket és a könyökléseket. A ketrecharcos nem sérült meg, de az eset után azt mondta, ez volt élete legkeményebb küzdelme.

„Egyetlen ember sem képes így harcolni. Mindent állt, amit adtam neki. Ütést, térdest, könyököst – mondta Smith, aki elárulta, hogy az anyósa egy konyhakéssel fenyegette Habermant, de az mit sem törődve vele, tovább harcolt.

– Belementem ebbe a harcba, készen álltam a halálra. Az éjszaka közepén senki okos fegyvertelenül egy házban” – tette hozzá a ketrecharcos, aki azért ment bele a verekedésbe, mert félt, hogy a betörőnél fegyver van, és féltette feleségét és a gyerekeit.

Anthony Smith legközelebb április 25-én harcolt volna Glover Teixeira ellen, de a koronavírus miatt egyelőre nincs időpontja a mérkőzésnek.

origosport, Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Egy férfi rohant be a metróalagútba a Blaha Lujza térnél és elvágta a torkát

Hatósági zárás miatt nem jár a 2-es metró a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere között...

Miért van egyre több pajzsmirigybeteg? Az endokrinológus válaszol

A kételkedők joggal vetik fel, hogy ez csupán látszat, hiszen a jobb diagnosztikus módszerek miatt érezzük csak, hogy...

Ukrajna részben leállította a földgáz szállítását Európába

Ukrajna bejelentette, hogy felfüggeszti a földgáz tranzitját egy olyan tranzitponton keresztül, amelyen az Oroszországból Európába szállított gáz közel...

Órák kérdése, és hivatalosan fizetésképtelen lehet Oroszország

Órák választhatják el Oroszországot a fizetésképtelenségtől, amely már a háború kitörése óta fenyegeti Moszkvát – írja a Bloomberg. Vasárnap este...