6.6 C
Budapest
2022. december. 5. hétfő

Öt nyugdíjas bácsi és egy 85 éves néni gruppenszexelt az erdőben, ez lett a vége (18+)

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Lebuktak és kattant a bilincs.

A nyugdíjasok a természetben szeretkezésre vágyók egyik kedvelt helyén rosszalkodtak, azonban lekapcsolták őket a zsaruk.

Fotó: Pixabay CCo

Az öt idős bácsi és a 85 éves néni egy connecticuti erdőben, a természet lágy ölén esett egymásnak. Mivel a helyszín egy közkedvelt szexpontnak számít a környéken azok számára, akik szeretik nyilvános helyen kielégíteni vágyaikat, így a hatóságok felé korábban már több bejelentés is érkezett az ott közszemérmet sértő párocskákról. A zsaruk épp ezért az utóbbi időben fokozottan figyelték az erdőt.

Az augusztus 9-én gruppenszexelőket helyiek dobták fel, a kiérkező rendőrök pedig gyorsan lecsaptak rájuk. A nyugdíjasokat a csapat házaspár tagja vitte bele a közös szexelésbe. A 82 éves Richard Butler és felesége, a 85 éves Joyce Butler az erdőbe csábított a 67 éves Daniel Dobbinst, a 62 éves Otto D. Williamst, a 75 éves Charles L. Arditót, és a 62 éves John Linartzot. Az egész csapat lebukott, és mind a hat embert letartóztatták a rendőrök. Kettőjüket garázdasággal, a többieket közszeméremsértéssel vádolta meg a hatóság. Szabadlábon védekezhetnek. Tettükért a bíróságon felelnek majd.

nuus

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor Miniszterelnökünk tegnap így köszöntötte fel a magyarokat: Áldott adventet kívánok! ..

Áldott adventet kívánok! - írta Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalán.  

2022-es katari FIFA-vikágbajnokság – események, összefoglaló

Itt tudod áttekinteni, mi történt ediig, és mi következik ezután! Google Hirmagazin.eu

Vészjósló az oroszok válasza az EU-s olajársapkára

Oroszország csak olyan országoknak fog kőolajat eladni, amelyek piaci körülmények között működnek együtt vele. Oroszország csak olyan országoknak fog...

Legfontosabb bűnügyi-, baleseti hírek – összefoglaló

Ismét eltűnt két gyermek, Harkály Beáta Alexandra és Horváth Szilveszter. Aki látta őket, hívja a 112-t, vagy bármelyik...