20.1 C
Budapest
2023. szeptember. 23. szombat

Őszinte vallomás: komoly családi viszályról tálalt ki Berki Krisztián

Dátum:

Megosztás:

Az izomceleb és felesége, Mazsi édesanyja nagyon nem jöttek ki jól az elején.

Berki Krisztián a Life TV-n látható Nyugi! Köztünk marad kamerái előtt őszintén beszélt arról az időszakról, amikor kedvese, Mazsi édesanyja képtelen volt őt elfogadni. Az asszony ugyanis nagyon tiltakozott a kapcsolatuk ellen.

Fotó: Ripost/ Sulyok László

„Nem szeretett, nem akart látni, nem akarta a lányát odaadni nekem. Engem sem akart, hogy ott legyek. Semmit nem akart. Aztán látta, hogy a lánya boldog, és időközben engem is megismert…” – kezdte a műsorban Berki, aki hozzátette, hogy szerencsére a helyzet mostanra megváltozott, és kiváló a kapcsolat közöttük. Olyannyira megbízik benne, hogy a lányát, Natikát is rábízta már.

„Az eleje nehéz volt, nagyon. Neki és nekem is. Ma viszont már egy egész családot alkotunk. Boldog vagyok” – mondta el Berki.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep – Ne nézz fel! (Don’t Look Up) – videó

amerikai tragikomikum, vígjáték Két csillagász médiaturnéra indul, hogy figyelmeztessék az emberiséget a föld felé tartó, pusztító üstökösre. Az érdektelen...

Új idegenhonos meztelencsigafajok jelentek meg Magyarországon

A HUN-REN Agrártudományi Kutatóközpont Növényvédelmi Intézetének (HUN-REN ATK NÖVI) munkatársai elsőként jelezték öt meztelencsigafaj hazai jelenlétét, vagy megerősítették...

Itt a Microsoft Copilot, az MI-alapú virtuális asszisztens

Yusuf Mehdi, Corporate Vice President & Consumer Chief Marketing Officer – 9/21 – 11am ET Épp most lépünk be...

Így látják a magyar egészségügy helyzetét a VOSZ szakértői

A magánegészségügyi szolgáltatók addig nem tudnak komplex, a fekvőbeteg-ellátás minden szegmensére kiterjedő szolgáltatásokat nyújtani, amíg az állami finanszírozás...