13.3 C
Budapest
2022. október. 1. szombat

Összetört az édesanya: a lánya telefonon rögzítette a saját meggyilkolását

Dátum:

Megosztás:

Borzalmas perceket kell átélnie nap mint nap egy brit édesanyának. A 25 éves Lauren Bloomert tavaly november 20-án, brutális kegyetlenséggel végezte ki saját barátja, akit miközben többször is megkéselt, végig telefonon rögzítette saját halálát.

Az egyetemistát a barátja, a 28 éves Jake Notman végezte ki a Staffordshire-ben lévő Tamworth-ben tavaly november 20-án. A férfi ököllel sújtott le rá, majd 30-szor brutális erővel döfte belé a kést, végül autóval áthajtott rajta.

A lánynak borzalmas kínok között kellett meghalnia, de annyi lélekjelenléte még volt, hogy a telefonján rögzítette a támadását. Haláltusájának vérfagyasztó sikolyai azóta kísértik az édesanyját.

Újra és újra visszajátssza az elmém a borzalmas történteket és mindig hallom, ahogy segítségért kiabál. Fizikailag rosszul érzem magam, amikor arra a fájdalomra és rémületre gondolok, amelyet érezhetett, miközben az életéért küzdött és könyörgött, miközben trágárságokat kiabálva térdelt fele a barátja

– mesélte az édesanya a Mirrornak.

A férfi és Lauran épp a Playstation 5 „késleltetett” megjelenését ünnepelte a hálószobájukban cannabisis brownie-t majszolva, amikor Notman paranoiás és erőszakossá vált. A férfi ekkor döntött úgy, hogy kivégzi a barátnőjét.

A férfi, miután megverte és megkéselte a lányt, újabb füves süteményhez nyúlt. Ezt használta ki Lauren. Telefont ragadott, s megpróbálta felhívni Nortman rokonait. A lány halálhörgését és kínzását végig hallották. Miután a férfi végzett, egészen az utcáig üldözte a lányt, akin utoljára az autójával is áthajtott.

A gyilkosság után édesanyja is meghallgatta, ahogy lányát lemészárolják. Lauren halálsikolya azóta kísértik őt, sosem fogja tudni feldolgozni lánya elvesztését.

Lauren volt a mi világunk, ő volt a cement, amely összetartott minket. Megfakult a világunk. Mindenki azt mondja, erősnek kell lennem, pedig csak összegömbölyödnék és sírnék és sírnék. Félek, soha sem fogom tudni abbahagyni

– mondta az édesanya.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Northfoto

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Megkezdődött a nyomozás a Schobert Norbiékat gyalázó Facebook-csoport ellen..

Mint arról korábban beszámoltunk, Schobert Norbert megelégelte, hogy éveken keresztül őt és családját pocskondiázzák A nagy Norbiréka nevezetű...

Autó égett az M5-ösön, Kecskemét közelében

Kigyulladt egy autó Kecskemét közelében, az M5-ös autópályán. Egy személyautó motortere és műszerfala égett az M5-ös autópálya 93-as és...

Tinik előtt végzett önkielégítést az ismert festőművész – Érthetetlen, miért nem vették őrizetbe B. Tamást (18+)

Hátborzongató, da sajnos, igaz történés: A városszerte ismert hobó festőművészből órák alatt közellenséggé vált B. Tamás Nagykőrösön, ahol...

Egyre nagyobb a baj a Gazprommal: veszélyben az utolsó, Magyarországra tartó gázvezeték is – Megszólalt a külügy..

A Gazprom belengette, hogy leállíthatja az utolsó, Magyarországra tartó gázvezetékét is. A Gazprom belengette hogy leállíthatja az utolsó, Magyarországra...