29.7 C
Budapest
2022. július. 6. szerda

Összeroppant Gesztesi sírjánál Liptai Claudia: nagyon megviselte a temetés a színész volt feleségét

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Budakalász — Galambos Lajcsi trombitájának hangjára, az Il Silenzio dallamaival kísérték utolsó útjára családtagjai és barátai Gesztesi Károlyt (†56) Budakalászon a Csalogány utcai temetőben.

A múlt hétvégén elhunyt népszerű színművészt szűk körben búcsúztatták tegnap délután – a tisztelők hétfőn a Vígszínházban emlékezhetnek rá.

Mint ismert, Gesztesi január 4-én hunyt el, Budapesten autózva a volán mögött lett rosszul, szívrohamot kapott. Ugyan gyorsan érkezett a segítség, s 50 percen keresztül küzdöttek az életéért, nem sikerült megmenteni. A Pest megyei település temetőjébe busszal érkeztek a családtagok és a barátok, többüknek el sem árulták a szertartás pontos helyszínét. Rokonai csendben, a felhajtást kerülve szerettek volna búcsúzni.

A gyászolók közt volt a színész egykori felesége, a zokogó Liptai Claudia jelenlegi férjével, Pataky Ádámmal és gyermekeikkel, Bánfalvy Ágnes színművésznő, a Gesztesinek az utóbbi években munkát adó Bánfalvy Stúdió vezetője, a többek között a Jófiúk és A mi kis falunk című sikeres RTL klubos sorozatokat rendező Kapitány Iván, a rapper L.L. Junior vagy éppen a televíziós producer Hajdú Péter.

„Viszontlátásra az Úr napján” – állt Gesztesi Károly fejfáján, s ezzel a mondattal búcsúzott tőle a Hit Gyülekezetének alapítója, Németh Sándor is, aki Pajor Tamás lelkész mellett a búcsúbeszédet mondta a szertartáson, amelyen Gesztesi csodálatos hangja is felcsendült felvételről: János evangéliumának első fejezetét olvasta fel a Szent Pál Akadémia Biblia-fordításából.

Gesztesi Károly sírján egy népszerű szinkronszerepére utalva a Verdákból ismert plüss Matuka-figura (jobbra) került, valamint a fejfára erősítették a színművész ikonikus napszemüvegét (balra)/ Fotó: Varga Imre

– Le a kalappal Gesztesi Károly idős anyukája előtt, keményen állta végig fia temetését, pedig biztos elmondhatatlan fájdalom kavargott a lelkében. A színész fia, Máté is példás önuralomról tett tanúbizonyságot, a fiatalember öccse, Márkó azonban zokogott, akárcsak Claudia és Gesztesivel közös kislányuk, Panka. Elkélt Pataky Ádám támogatása, nagyon megviselték őket a búcsú pillanatai – mesélte a Blikknek az egyik meghívott, kiemelve, a temetés után beborították a koszorúk a sírt, de a hantra került plüss teherautó is, utalva a színész egyik népszerű szinkronszerepére, Matukára a Verdák című animációs filmből, a fejfán pedig Gesztesi elmaradhatatlan napszemüvege emlékeztetett a művészre.

Díszpolgár lehet

Gesztesi Károly hosszú éveken át lakott a Pest megyei településen, Budakalászon. A Ripost információi szerint elképzelhető, hogy a város hamarosan posztumusz díszpolgári címet ad a színművésznek, hogy méltó emléket állítson egykori népszerű lakosának, aki gyakran vett részt a település rendezvényein is.

blikk, Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Édesburgonya gofri – Finomság kicsiknek 1 éves kortól, de a felnőttek is imádni fogják!

Gyakran kívánunk meg valami finomságot, de nem mindig eheti ugyanazt a kisgyermekünk mint mi. Erre jó megoldás lehet az...

A cseh elnök megerősítette, hogy támogatja az Oroszország elleni összes büntetőintézkedést, holott korábban ellenezte azokat…

Milos Zeman cseh államfő egyetért azzal, hogy Csehországnak továbbra is fegyverszállításokkal kell segítenie Ukrajnát, és azzal is, hogy...

Szlovákia: Videón a brutális medvetámadás a Tátrában – videó

A megtámadott fotós végül kisebb sérülsekkel megúszta az esetet. Medvetámadás történt a Liptói-Tátrában, amelyről videó is készült – írja az...

Jöhet a rák elleni, személyre szabott védőoltások kora

A vírusvektoron alapuló vakcinához a beoltandó személy saját DNS-éből vesznek mintát. Nyaki és feji ráktípusokban szenvedő páciensek kaphatják meg...
facebook