9.4 C
Budapest
2022. szeptember. 28. szerda

Összeroppant a gyásztól az Omega zenésze, szomorú bejelentést tett

Dátum:

Megosztás:

Molnár György nehezen viseli Benkő László elvesztését. Úgy érzi, hogy ideje visszavonulnia, már azt is elárulta, ez mikor fog bekövetkezni.

Nagyon nehéz időszakot él az Omega együttes. A zenekar két fontos tagját is elveszítette tavaly: Benkő Lászlót és Mihály Tamást.

November 11-én volt a billentyűs halálának első évfordulója, amikor is a rajongók és a zenészek együtt emlékeztek meg róla.

Még mindig gyászolják elvesztett zenésztársaikat az együttes tagjai. Ám most még ráadásul a frontember, Kóbor János felépüléséért is aggódnak.

Az Omega azóta sem lépett színpadra, most mindannyian elmesélték a Tényeknek, hogy telt el ez az esztendő Benkő László nélkül.

Molnár György, azaz Elefánt bevallotta, hogy összeroppant a gyász súlya alatt. Végül komoly elhatározásra jutott: a jövő évi 60. jubileumi koncertjükön befejezi, kilép az együttesből, mert úgy érzi, csonka lett a csapat – írja a Tények.

 

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu
Fotó: Tények

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Kiderült, mikor érkeznek a III. Károly király portréját ábrázoló bankjegyek

Még az idén bemutatják az új brit uralkodó, III. Károly király portréját ábrázoló fontbankjegyeket, amelyek várhatóan két év...

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása A kettős tömegű lendkerék feladata a motor által termelt mozgási energia tárolása...

Jevgenyij Prigozsin állítja, Ő irányítja a Wagner-csoportot..

Jevgenyij Prigozsin állítása szerint 2014. május 1-jén született meg az orosz magánhadsereg. Jevgenyij Prigozsin Kreml-közeli orosz oligarcha hétfőn hivatalosan...

Putyin: Európának tisztelnie kell Moszkvát és Minszket!

A fehérorosz elnök pedig kijelentette: Európa jövője közös Oroszországéval és Fehéroroszországéval. Az európai országoknak tisztelettel kell viszonyulniuk Oroszországhoz és...