31.7 C
Budapest
2022. június. 26. vasárnap

Összeomlott a tárgyaláson VV Fanni legjobb barátnője, a koronatanú: Hazugság, amiket B. László állít – Cikkünk frissül

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Budapest – A Fővárosi Törvényszéken ma folytatódott a VV Fanni megölése miatt indított büntetőper.

VV Fanni / Fotó: Fuszek Gábor

VV Fanni / Fotó: Fuszek Gábor

Elsőként a vádlott B. László nagybátyját kérdezte a bíróság. A férfi állítása szerint Szekszárdon találkozott egy nővel, aki azt mondta neki, hogy Fanni az eltűnése után egy budapesti fodrászatban járt. Vagyis még élt, amikor már egy ország kereste.

A bíróság megidézte ezt a nőt, hogy tegyen vallomást az ügyben, ám az a kiküldött levelet nem vette át, illetve a mai tárgyaláson sem jelent meg.

A nőt korábban lapunk elérte, s ő határozottan cáfolta, hogy valaha ilyet mondott volna a vádlott rokonának.

Jelen pillanatban a tárgyalóterem kivetítőjén B. László egyik helyszíni kihallgatása látható, amely Siófokon történt.

Folytatódik VV Fanni tárgyalása / Fotó: Grnák LászlóFolytatódik VV Fanni tárgyalása / Fotó: Grnák László

Ezekben a pillanatokban tesz vallomást VV Fanni legjobb barátnője, B. Erika. A fiatal nő már a tárgyalóterem előtt hosszú percekig sírt, és a bírónő kérdéseire is csak zokogástól elcsukló hangon tudott válaszolni.

A vádlott szerint B. Erika volt, aki bemutatta Fanninak, sőt a lakásában is ott volt, amikor rosszul lett, és ő szervezte meg, hogy ismeretlen férfiak átvegyék az eszméletlen állapotban lévő áldozatot. Erika nem tudja elképzelni, hogy ha Fanni él, ne jelentkezett volna már nála. Eltűnéséig nem volt olyan nap, amikor nem beszéltek többször is.

– B. Lászlót egy hirdetés kapcsán ismertem meg. Fanni nem akart vele megismerkedni, mert ő nagyon zárkózott volt a magánéletében. Fanni eltűnésének napján délutánig együtt voltunk, majd négy órakor kitettem a háza előtt, mert jött egy kuncsaftja. Hazugság, hogy ott voltam Fanni lakásában, és az sem igaz, hogy Fanni akkor este drogozott vagy ivott. Hétköznap soha nem csinált ilyet. Lászlónak nagy képzelőereje van, nem értem, mit miért tesz.

Cikkünk frissül…

blikk, Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Órák kérdése, és hivatalosan fizetésképtelen lehet Oroszország

Órák választhatják el Oroszországot a fizetésképtelenségtől, amely már a háború kitörése óta fenyegeti Moszkvát – írja a Bloomberg. Vasárnap este...

Élőhírek Ukrajnából – youtube videó

Robbanások a Rivne régióban található Sarnyban: halottak és súlyosan megsérültek. Három ember meghalt, négyen - a kórházban, ketten...

Ingyen nyaraltat 3200 családot Mészáros Lőrinc: 200 millió forintot jótékonykodik el

A nehéz helyzetben élő családok megsegítésére, amelyben évek óta élen járnak a magyar tulajdonú Mészáros Csoport cégei. A korábbi...

Afganisztánban hatalmas földrengés volt, ezrek haltak meg, tízezrek váltak hajléktalanná, és senki nem segít nekik.. – Hol itt az igazság?

Németország egymilliárd euróval segíti az ukrán költségvetést, de ha úgy vesszük, az egész világ segít Ukrajnának, de az...