12.5 C
Budapest
2022. október. 2. vasárnap

Összefogott a sólyi térség a meggyilkolt Adrienn családjáért: sírkövet készíttetnek az adományból

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Sóly – Egy emberként fogott össze a sólyi térség a meggyilkolt nyolcéves családjáért: Adrienn sírköve készül majd az összegyűjtött adományokból.

Összefogott a sólyi térség a meggyilkolt Adrienn családjáért: sírkőt készíttetnek az adományból /Fotó: Varga Imre

Kaptur József, sólyi és Fésüs Sándor vilonyai polgármester a térségben összegyűjtött pénzadományt adott át Adrienn, a nemrég meggyilkolt sólyi kislány családjának csütörtökön, a sólyi önkormányzatnál. A városban külön számlát nyitott a sólyi önkormányzat a nemrégiben meggyilkolt kislány családja megsegítéséért – írja a Veol.hu.

A gyűjtésben a környéken szinte mindenki a család mellé állt: polgármesterek, magánszemélyek, cégek, egyéni vállalkozók. A portál kérdésére Adrienn édesanyja elmondta: a pénzből Adriennek sírkövet csináltatnak majd. Utalt rá, hogy a tragédia elviselésében Dani fiuk sokat segít nekik, mert tudják, miatta dolgozniuk, élniük kell.

Mint megírtuk, Adrienn május 18-án délután tűnt el, majd néhány órával később holtan találták. Feltételezett gyilkosát nemsokára elfogták, s indítványozták előzetes letartóztatását, amelyet az illetékes bíróság május 21-én elrendelt. A 16 éves hajmáskéri fiú beismerte tettét.

Forrás: Blikk.hu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Az ukránok egy európai uniós országot fenyegetnek

Írásban nyilatkozott a Die Weltnek a távozó ukrán nagykövet, Andrij Melnyk. A berlini nagykövet korábban már több botrányt is...

A bírósághoz fordulnak a Kölcsey Ferenc Gimnázium kirúgott pedagógusai – videó

Törley Katalin és Palya Tamás is azon tanárok közé tartozik, akiket pénteken váratlanul elbocsátottak a fővárosi Kölcsey Ferenc...

Elhunyt a 31 éve elrabolt Farkas Helga édesapja

Hosszas betegség után elhunyt Farkas Imre, az 1991. június 27-én Szeged és Orosháza közötti autóúton elrabolt gimnazista lány...

Baleset a fővárosban: az 50-es villamos elé kanyarodik egy teherautó – videó

A Bp-i Autósok Közössége olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette az alábbi képsorokat még hétfőn reggel. A kamerás autó sofőrje fénykürttel...