7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekBelföldi hírekÖsszefog a kerület - nyerjünk egy játszóteret!

Összefog a kerület – nyerjünk egy játszóteret!

Figyelem! A Budapest, 18. kerület indította el az „Összefog a kerület!” szavazást! Szavazz Te is, ha szeretnéd, hogy a 18. kerület nyerje meg a játszóteret és közösségi parkot!

 

SZAVAZZON és legyen a részese a sikernek Ön is!

 

A Főváros most 1 milliárd forintot ad a budapestiek által javasolt fejlesztések megvalósítására. Hogy melyik kerület kap fejlesztési pénzt az szavazással dől el.

Ebben az évben KÉT XVIII. KERÜLETI JAVASLAT IS a listára került.

MINÉL TÖBBEN SZAVAZUNK RÁJUK, ANNÁL BIZTOSABB, HOGY NYERÜNK!

 

Támogassa Ön is, hogy

ÚJ JÁTSZÓTÉR ÉS KÖZÖSSÉGI PARK, valamint

ÚJ KIÁLLÍTÓTÉR épüljön a kerületben!!

 

Mit kell tennie?

 

Egyszerű! Regisztráljon az https://otlet.budapest.hu/regisztracio oldalon! Csak név, életkor és irányítószám kell hozzá. Hogy miért? Mert csak a 16. éven felüli, Budapesten élő, dolgozó, tanuló lakosok szavazhatnak. Kap egy visszaigazoló e-mailt, kattintson az abban található linkre és véglegesítse a regisztrációját!

 

A szavazás menete:

 

  1. Kattintson az https://otlet.budapest.hu/szavazas linkre és kezdje el a szavazást!
  2. Elsőként a Zöld Budapest kategória szavazólistás ötleteinek oldalára jut, ahol először a kis projektek, utána a nagy projektek listáját látja. Mindkét listából jelöljön ki egy-egy ötletet, amelyre szavazni szeretne.
  3. Kattintson az oldal alján lévő Tovább gombra!
  4. A következő oldalon az Esélyteremtő Budapest kategória ötleteit látja. Ebben a kategóriában, a kis ötletek között található a kerület egyik projektje, a BEFOGADÓ JÁTSZÓTÉR ÉS KÖZÖSSÉGI PARK. Jelölje be, ezután válasszon még egy nagy ötletet is, majd kattintson a Tovább gombra!
  5. A következő oldalon a Nyitott Budapest kategória ötletei jönnek. Ebben a kategóriában, a nagy ötletek között található a kerület másik projektje, a KÉPZŐMŰVÉSZETI FOGLALKOZÁSOK SZERVEZÉSE A XVIII. KERÜLETBEN. Jelölje be, ezután válasszon még egy kis ötletet is, majd kattintson a Tovább gombra!
  6. Ezután az összesítő oldalra ér, ahol azokat az ötleteket látja, melyeket előzőleg kijelölt. Itt még módosíthat, ha szeretne.Ha biztos abban, hogy a legjobban tetsző ötleteket jelölte ki, kattintson a „Szavazok” gombra! Szavazatán ezután már nincs mód változtatni.

Szavazni papíron is lehet, a Szabó Ervin Könytárban, a Thököly út 5. szám alatt (a Zsebők Zoltán Szakrendelő mellett).

bp18

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work