8.9 C
Budapest
2022. október. 6. csütörtök

Összefog a kerület – nyerjünk egy játszóteret!

Dátum:

Megosztás:

Figyelem! A Budapest, 18. kerület indította el az “Összefog a kerület!” szavazást! Szavazz Te is, ha szeretnéd, hogy a 18. kerület nyerje meg a játszóteret és közösségi parkot!

 

SZAVAZZON és legyen a részese a sikernek Ön is!

 

A Főváros most 1 milliárd forintot ad a budapestiek által javasolt fejlesztések megvalósítására. Hogy melyik kerület kap fejlesztési pénzt az szavazással dől el.

Ebben az évben KÉT XVIII. KERÜLETI JAVASLAT IS a listára került.

MINÉL TÖBBEN SZAVAZUNK RÁJUK, ANNÁL BIZTOSABB, HOGY NYERÜNK!

 

Támogassa Ön is, hogy

ÚJ JÁTSZÓTÉR ÉS KÖZÖSSÉGI PARK, valamint

ÚJ KIÁLLÍTÓTÉR épüljön a kerületben!!

 

Mit kell tennie?

 

Egyszerű! Regisztráljon az https://otlet.budapest.hu/regisztracio oldalon! Csak név, életkor és irányítószám kell hozzá. Hogy miért? Mert csak a 16. éven felüli, Budapesten élő, dolgozó, tanuló lakosok szavazhatnak. Kap egy visszaigazoló e-mailt, kattintson az abban található linkre és véglegesítse a regisztrációját!

 

A szavazás menete:

 

  1. Kattintson az https://otlet.budapest.hu/szavazas linkre és kezdje el a szavazást!
  2. Elsőként a Zöld Budapest kategória szavazólistás ötleteinek oldalára jut, ahol először a kis projektek, utána a nagy projektek listáját látja. Mindkét listából jelöljön ki egy-egy ötletet, amelyre szavazni szeretne.
  3. Kattintson az oldal alján lévő Tovább gombra!
  4. A következő oldalon az Esélyteremtő Budapest kategória ötleteit látja. Ebben a kategóriában, a kis ötletek között található a kerület egyik projektje, a BEFOGADÓ JÁTSZÓTÉR ÉS KÖZÖSSÉGI PARK. Jelölje be, ezután válasszon még egy nagy ötletet is, majd kattintson a Tovább gombra!
  5. A következő oldalon a Nyitott Budapest kategória ötletei jönnek. Ebben a kategóriában, a nagy ötletek között található a kerület másik projektje, a KÉPZŐMŰVÉSZETI FOGLALKOZÁSOK SZERVEZÉSE A XVIII. KERÜLETBEN. Jelölje be, ezután válasszon még egy kis ötletet is, majd kattintson a Tovább gombra!
  6. Ezután az összesítő oldalra ér, ahol azokat az ötleteket látja, melyeket előzőleg kijelölt. Itt még módosíthat, ha szeretne.Ha biztos abban, hogy a legjobban tetsző ötleteket jelölte ki, kattintson a “Szavazok” gombra! Szavazatán ezután már nincs mód változtatni.

Szavazni papíron is lehet, a Szabó Ervin Könytárban, a Thököly út 5. szám alatt (a Zsebők Zoltán Szakrendelő mellett).

bp18

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Gyermekeinknek szükségük van az online világ ismeretére, hogy jövőjükben el tudjanak igazodni az életben, .. és ezt, tanítani kellene az iskolákban!

Oktatási-, nevelési kultúra, tanulás, önkifejezés, identitásépítés, kommunikáció, média-ismeretek, kötelező tantárgyak kiszélesítésének köre, erről (is) írunk cikkünkben, ahogyan...

Schobert Norbi “rátett egy lapáttal”, vérengzésekre készíti fel a magyarokat!

Schobert Norbi szerint az éhezés és a fázás borzalmat hoz.. Brutális, mondhatni disztópikus világot fest meg Schobert Norbi, aki...

Kajdi Csaba és G.w.M. kommentcsatája a neten..

A rapper higgadtan válaszolt a sértésre, ami elég meglepő, ha celebek harcolnak. Kajdi Csaba kedden Kulcsár Edina és G.w.M...

Akinek diesel autója van, sajnos, most retteghet! .. A jövő hónaptól időszakos gázolajhiány alakulhat ki a magyar piacon!

A jelenlegi energiapiaci körülmények miatt elképzelhető, hogy novemberre akár gázolajhiány alakulhat ki – fogalmazott a Shell Hungary Magyarországért és...