26.8 C
Budapest
2023. szeptember. 26. kedd

„Össze vagyok törve” – Megszólalt Horváth Gréta azután, hogy elhagyta a férje

Dátum:

Megosztás:

Teljesen összetört Horváth Gréta, miután másfél hete kiderült: férje egy ideje kettős életet él. Az Ázsia Expressz 2 győztesét – közel két év házasság után – január elején hagyta el párja, Meggyes Dávid, aki amúgy alig néhány hete is nyilvánosan vallott szerelmet a feleségének, miközben a háttérben megcsalhatta őt.

Mint ahogy azt a Blikk tegnap megírta, a pénzügyi tanácsadóként dolgozó férfi a Dancing with the Stars táncosnője, Stana Alexandra mellett találhatta meg újra a boldogságát. Az elhagyott édesanya többszöri telefonos és írásbeli megkeresésünkre egy közleményben válaszolt a kérdéseinkre, mert szeretne egy kis nyugalmat és így akar egy kis levegőhöz jutni.

 

Stana Alexandra házassága öt hónap után ment tönkre /Fotó: TV2 Stana Alexandra házassága öt hónap után ment tönkre /Fotó: TV2

Sajnos, a férjem annyira nem volt velem korrekt, hogy elém álljon és az igazat a szemembe mondja. Azt, hogy megcsalt és azt, hogy kivel. Amikor elköltözött, könyörögtem, hogy mondja meg az igazságot, és úgy hagyjon itt minket. Akkor egy teljesen más lány nevét mondta nekem. Teljesen más tudatban akart engem és a gyereket itt hagyni” – kezdte a válaszát Horváth Gréta, akinek feltettük a kérdést: meg tud­ja-e erősíteni, hogy a férje Stana Alexandrával csalta meg.

Én csak ezt tudom, amit ő mondott, de mostanában annyi hazugsága kiderült, hogy fogalmam sincs, mit higgyek

– mondta Horváth Gréta, aki arra is kitért, mi motiválta abban, hogy napokon át tartó hallgatás után végre megszólaljon.

Horváth Gréta és Meggyes Dávid februárban ünnepelték volna a második házassági évfordulójukat /Fotó: Varga Imre Horváth Gréta és Meggyes Dávid februárban ünnepelték volna a második házassági évfordulójukat /Fotó: Varga Imre

„Én világéletemben őszinte voltam és szókimondó, még akkor is, ha az olykor szelet szült. Nem fogok hazudni egy országnak azzal, hogy cinkostárs legyek egy óriási hazugságban” – írta válaszában a TV2 sztárja, akit szinte sokkolt Meggyes Dávid döntése, hiszen míg a férje más utakon járt, ő a közös jövőjüket tervezte.

„Nem értem az egészet, hiszen mi most novemberben átalakítottuk a ház egy részét, készülve a közös gyerekre és helyet csinálni neki a későbbiekben. Elkészült a férjem saját gardróbszobája is, amire vágyott. Ez idő alatt felvettem a vezetéknevét is, mert szerettem volna, ha a nevünkben is egy család vagyunk. Ez neki nagyon fontos volt, és tudom, hogy sokat jelentett neki és nekem is. Össze vagyok törve, nem térek napok óta magamhoz” – vallotta be Gréta, akinél természetesen rákérdeztünk arra is, mire is gondolt, amikor a legutóbbi Instagram-posztjában a szekrényből kihulló csontvázakat emlegetett. A válasz sokkoló volt.

A legijesztőbb az egészben, hogy több lány is jelentkezett a napokban, akikkel a 4,5 éves kapcsolatunk alatt ‘dolga’ akadt… Teljesen meg vagyok törve, még soha nem éreztem magam ilyen csalódottnak” – írta a válasza végén Gréta, aki tegnap az Instagram 24 órán elérhető felületén egy, a kisfia kezét fogó videóval jelezte: jelenleg semmi más nem fontos számára, mint a gyermeke és az ő lelki egészsége.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Varga Imre

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Matthew McConaughey – Arany (Gold) – amerikai kalandfilm – videó

Kenny Wells (Matthew McConaughey) az évszázad üzletére hajt. Dörzsölt, ambiciózus, tele van ötletekkel - csak éppen pénze nincs....

Megtette első balatoni útját a Komáromban készült új komp +fotók, videó

Bemutatták a BAHART új, Komáromban készített balatoni flottájának két már össszeszerelt darabját: a Tihany nevű kompot és a...

Ezért lehet fontos segítség a konyhában egy okosmérleg

Az SKS 707X konyhai mérleg akár okostelefonnal is párosítható Budapest, 2023. szeptember 25. –  A technológia fejlődésének köszönhetően egyes...

NAPÚT – 6: AZ Utolsó vacsora szereplői – Fülöp

A negyedik apostol Fülöp. A rák csillagjegynek sokszoros jelentése is van! Egyrészt ekkor van a nyári napforduló, vagyis június...