11.2 C
Budapest
2023. március. 30. csütörtök

Orvosi csoda ez a kisfiú, ilyen esetet még nem látott a tudomány!

Dátum:

Megosztás:

Az orvosok azt gondolták, meg sem éli a másnapot az a kisfiú, aki úgy jött a világra, hogy agyának egy része a koponyán kívül helyezkedett el. Jamie Daniel azonban élni akart! Elképesztő sztori!

A szülészeten elborzadtak a látványtól amikor Jamie megszületett. A kisfiú agysérvvel jött világra, mely következtében agyának egy része a koponyáján kívülre került. A különleges és nagyon ritka fejlődési rendellenesség műthető, de nagyon kevés csecsemő éli túl. Az ilyen babák születési súlya kicsi, végtagjaik gyengék. Jamie születési súlya alig haladta meg a 2 kg-ot. Az orvosok már a műtőben azt mondták az édesanyának, hogy semmi esély a túlélésre, és nem javasolták az operációt. Jamie anyukájában azonban fel sem merült, hogy elveszítheti kisfiát. Úgy döntött, a végsőkig elmegy és mindent megmozgat.

Orvosi csoda ez a kisfiú, ilyen esetet még nem látott a tudomány!

Megkereste a Birmingham Gyermekkórházat, ahol egy erre szakosodott orvoscsoport vállalta és elvégezte a műtétet. Ennek immár 10 éve! Az időközben felcseperedett fiú néhány napja ünnepelte születésnapját. Anyukája szerint a fiú nincs tisztában azzal, hogy ő más, mint a többi gyerek és nem zavarja, ha időnként megbámulják.

Orvosi csoda ez a kisfiú, ilyen esetet még nem látott a tudomány! 1

Jamie imád iskolába járni és nagyon szereti osztálytársait. Hogy tudja tartani velük a tempót, speciális lovasterápiára jár, amit egyszerűen imád. Jamie ikertestvére, Lucy teljesen egészségesen született és nagyon sokat segít öccsének. A nagymamánál laknak, aki rengeteget törődik velük és ez nagy segítség édesanyjuknak. A család azért nem teljes, mert apjuk látni sem akarja őket, ugyanis zavarja a fiú fogyatékossága.

Orvosi csoda ez a kisfiú, ilyen esetet még nem látott a tudomány! 2

Az orvosok szakvéleménye szerint az anyai gondoskodásnak köszönhető, hogy Jamie ilyen szépen fejlődik és néhány év múlva teljes életet élhet. Az anyuka élete legnagyobb sikerének tartja, hogy fia vele lehet. Egy interjúban azt mondta: „minden nőt arra biztatok, hogy hasonló esetben ugyanezt tegye. Amikor a kisfiam átölel, érzem, hogy hatalmas szeretete kárpótol mindenért. ” 

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Somogyi Erika: jó ebédhez szól a nóta – videó

Jó étvágyat kívánunk! https://www.youtube.com/watch?v=BFlZvpoSH-Q YouTube Hirmagazin.eu

Itt vannak Oroszország békefeltételei

Oroszország részletezte azokat a feltételeket, amelyek teljesülése esetén véget érhet a háború. Moszkva csak saját feltételei mentén hajlandó békét...

A drágulással kapcsolatban is üzent a magyar vásárlóknak a Tesco-vezér

Pálinkás Zsolt szerint tetőzött az élelmiszerárak inflációja, Magyarország pedig jó hely üzletelni. .. Hogy aztán ez mit is jelent,...

Tovább csökkenti a trappista árát az egyik legnagyobb bolt – érdemes várni hétfőig a vásárlással

Újabb húsz százalékkal lesz olcsóbb a magyarok kedvenc sajtja. Borítékolható, hogy nem marad el a válasz a többi...