36.9 C
Budapest
2022. július. 1. péntek

Orvosi csoda: Egészséges kislányt szült egy férfi

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Mivel imá­dott fe­le­sége kép­te­len volt te­herbe esni, úgy dön­tött, ő hordja ki he­lyette első gyer­me­kü­ket.

A tapasztalt orvosok is alig hittek a szemüknek, amikor 2014  decemberében az amerikai Chris Rehs-Dupin egy egészséges kisbabának adott életet.

Orvosi csoda: Egészséges kislányt szült egy férfi
Fotó: Twitter

Az Ohio államban élő férfi eredetileg Christina néven született, és bár még nem volt túl a nem váltó műtéten, mindig is férfiként élt. A most 33 éves apuka alig múlt 20 éves, amikor egy nyári táborban megismerkedett későbbi feleségével, Amyvel. Azonnal egymásba szerettek és elhatározták, hogy családot alapítanak.

Orvosi csoda Egészséges kislányt szült egy férfi 1

A pár végül 2013-ban házasodott össze, és azt hitték, semmi sem állhat boldogságuk útjába. Azonban bárhogy is próbálkoztak mindenféle orvosi módszerrel, Amy nem tudott teherbe esni, így a pár súlyos döntést hozott: elhatározták, hogy Amy helyett Chris fogja kihordani első gyermeküket.

Egy vetélés és 5 mesterséges megtermékenyítés után Christ váratlanul reggeli rosszullétek kezdték gyötörni, melle megnőtt és pocakja is gömbölyödni kezdett. Nem volt kérdés, felesége helyett ő vár gyermeket.lA várandósság 9 hónapja egyszerre volt boldog, félelmetes és küzdelmes is a számukra. Amy nehezen emésztette meg, hogy nem ő hordja ki első gyermeküket, a külvilág pedig azt nem fogadta el, hogy egy olyan nő vár gyermeket, aki pont nem váltó operáció előtt áll.

Chris végül 2014 decemberében egy egészséges kislánynak adott életet, aki a Hayden nevet kapta. A kis csöppség érkezése földöntúli boldogsággal töltötte el Amyt, aki nem adta fel: tovább próbálkozott, 2016-ban teherbe esett, 9 hónappal később pedig megszületett Hayden öccse, a kis Milo.

Orvosi csoda Egészséges kislányt szült egy férfi 2

Felesége terhességével egy időben Chris elindult a férfivá válás útján. Tesztoszteron injekciókat kapott, ma már pedig senki sem mondaná meg róla, hogy nőként született.

A kétgyermekes pár boldogabb, mint valaha, az átélt nehézségek pedig csak még közelebb hozták őket egymáshoz.

Forrás: Ripost

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Tragédia: Megtalálták a Visegrádnál a Dunába veszett lány holttestét

A Duna budapesti szakaszán találták meg a Visegrádnál eltűnt kislány holttestét. Kajakozók bejelentése alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányág Dunai Vízirendészeti...

Kizuhant egy fesztiválozó az óriáskerékből a Balaton Soundon

Súlyos sérüléseket szenvedett egy feszitválozó a Balaton Soundon, miután kizuhant az óriáskerékből. A hírt a sérült bulizó egyik barátjától...

Rossz hír a Balatonra készülőknek: “elesett” az M7-es

A nagy forgalom mellett egy hármas baleset is lassítja a közlekedést az M7-es autópályán a fővárosból a Balaton...

Holnaptól országos tűzgyújtási tilalom! A tilalom megszegői, akár 1 millió Ft-os bírságra is számíthatnak!

Az egész országot sújtó kánikula és az extrém szárazság miatt szombattól az ország teljes területén elrendelték a tűzgyújtási...
facebook