-1.8 C
Budapest
2023. január. 29. vasárnap

„Örülök, hogy nincs gyermekem” – A magánéletéről vallott Medveczky Ilona

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Lehetett volna gyereke Medveczky Ilonának, ám tudta, hogy választania kell a család és a karrier közt, ő pedig utóbbit választotta. A férfiakat sem nagyon tűrte meg maga mellett, mindössze egy emberrel költözött össze, de vele sem aludt egy szinten; nem tudott, de nem is akart alkalmazkodni.

Mindezt ő maga mondta el Orosz Barbarának a Tények Plusz adásában. A műsorvezető a magánéletéről kérdezte a revü királynőjét, aki életében először 17 évesen volt szerelmes.

– 17 és fél éves voltam, amikor az a tipikus fiú a házból megkörnyékezett. Futott utánam, vitte a táskámat. Eltelt pár év, míg megszoktuk egymást, és akkor próbáltuk ki azt a bizonyos nagy dolgot, a szexualitást. Hát, különösebb élményben nem volt részem, de sikerült rögtön teherbe esnem – idézi a riportot a 24.hu – 17 és fél évesen eldöntöttem, hogy vagy a hivatásom, vagy a család. Ez nem volt egy egyszerű döntés, de később, amikor már valaki lettem, rájöttem arra – most pedig még inkább –, nagyon jól tettem, hogy erre a világra nem szültem gyereket. Egyszerűen a világ oly gyorsan megfordult katasztrofálisan negatívra, hogy örülök, hogy nincs gyermekem.

A videó itt érhető el!

Medveczky Ilona alkalmazkodni sem szeretett volna senkihez, így egyedül Nagy Richárdot engedte be a házába, ám a hálószobájába már nem, mivel nem volt hajlandó egy szinten aludni a férfival. A párkapcsolat pedig azóta sem hiányzik az életéből. Családja helyett a kutyáival tölti a szabadidejét.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Pozsonyi Zita

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Helyreállt vasárnap hajnaltól a menetrend a Budapest-Miskolc vonalon

Várhatóan vasárnap hajnaltól már nem kell késésekkel, vonatkimaradásokkal számolni a Budapest-Miskolc vonalon, mivel megjavították a sorompót Rákosliget és...

Hungarians love online games!

Hungarians fell in love with online games during the Covid period and have been playing games ever since. Casino,...

A nagy pénzrablás: videón, ahogy a budapesti tolvajok tömbökké olvasztották a lopott aranyat – videó

Egykilónyi, 14 millió forint értékű aranygranulátumot dolgoztak fel a tolvajok. Aranytömbökké olvasztották a lopott aranygranulátumot a tolvajok, akikkel szemben...

Elő a szelvényekkel! – mutatjuk a hatos lottó nyerőszámait

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 4. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: Nyerőszámok: 1 (egy) 3 (három) 17 (tizenhét) 26 (huszonhat) 40 (negyven) 45 (negyvenöt) Nyeremények: 6 találatos...