22.7 C
Budapest
2023. május. 31. szerda

Őrület! Magyarország felkészült egy atomtámadásra? (Olvasd el és nézd meg!)

Dátum:

Megosztás:

Magyarország felkészült egy atomtámadásra?

1. A metró, illetve a talaj és a betonszerkezet megvéd a sugárzástól, feltéve ha az alagút lezárt része egyben marad és nem keletkeznek lukak vagy repedések ahol a rádióaktív por bejuthat.

2. Nem igazán az embermennyiség a lényeg hiszen sok jó ember kis helyen is elfér, viszont étel és víz az nincs csak amit hozol magaddal.
A rádióaktív izotópok bomlanak és a legtöbb erősen rádióaktív anyag ami egy atomrobbanásnál keletkezik elég rövid életű. A sugárzás mértéke 7-14 nap alatt visszaesne a biztonságos szintre(kivéve a kráterek környéke) 6 hónap alatt pedig a robbanás előtti szintre. Nem keverendő a reaktor leolvadásokkal amiknél teljesen más anyagok kerülnek a levegőbe, azoknak az izotópoknak sokkal hosszabb a felezési idejük, így sokkal tovább fognak sugározni.

Egy szó mint száz, 14 nap után a sugárzás nem fog túl sok gondot okozni, a halott hegyek és az emiatt kialakuló járványok, az étel és friss víz hiány, az orvos és gyógyszerhiány és a meggyengült ózon réteg viszont már igen.

Forrás: hirzona24

 

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Világsztár hegedűművész Budapesten péntek este

Egy varázslatos nyitókoncert, Dohnányi Ernő Ünnepi nyitánya, melyet anno Budapest 50. évfordulójára írt, Daniel Lozakovich világsztár hegedűművész a...

Összefüggést találtak az egyik leggyakoribb szexuális úton terjedő betegség és a méhnyakrák között

Összefüggést mutattak ki az egyik leggyakoribb szexuális úton terjedő betegség és a méhnyakrák kialakulása között a Semmelweis Egyetem...

Összeverekedtek a Roma- és Sevilla-szurkolók Zuglóban, több ember kórházban

Hét lengyel férfit állítottak elő a rendőrök azután, hogy két foci szurkolótábor egymásnak esett Zuglóban. Többen meg is sérültek....