33.5 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Oroszország és Kína megtartotta első közös hadgyakorlatát az ukrajnai invázió óta

Dátum:

Megosztás:

A Sky News szerint a közös hadgyakorlat a két ország között fennálló erős kapcsolatok jele.

Oroszország és Kína megtartotta első közös hadgyakorlatát a Kreml ukrajnai inváziója óta

– számolt be a Sky News.

Egy magas rangú amerikai tisztviselő azt mondta a lapnak, hogy a kormány nyomon követte az északkelet-ázsiai hadgyakorlatot, miközben Joe Biden elnök Tokióban Ausztrália, India és Japán vezetőivel találkozott.

A névtelenül nyilatkozó tisztviselő azt mondta, hogy a tizenhat orosz bombázó repült a Japán-tenger fölé, és a repülőgépek továbbmentek dél felé a Kelet-kínai-tenger felé. Dél-koreai tisztviselők azóta megerősítették, hogy a harci repülőgépek egy része belépett a légvédelmi azonosító zónába.

A lap szerint a közös hadgyakorlat a Kína és Oroszország között fennálló erős kapcsolatok jele az ukrajnai háború közepette.

Neve titkosságát kérő szakértő elmondta, hogy a két ország haderejének mindössze 0,000107%-a nagyságú haderő vett részt a közös hadműveletekben.

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter elmondta, hogy a Kreml célja a Kínával való kapcsolatok továbbfejlesztése, most, hogy a Nyugat „diktátori pozíciót” foglalt el az ukrajnai háború közepette.

Fotó: STRINGER / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

mandiner nyomán

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ezt eddig nem tették a kirakatba: aki ebbe a csoportba tartozik, ősztől négyszeres díjat fizet a gázért, de az áram is brutálisan drágul!

Aki kikerül a rezsicsökkentett díjszabás alól, annak a jelenlegi ár többszörösét kell kicsengetnie. A kormány két hete hozott rendeletet...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...

Szijjártó Péter újabb bejelentést tett

Air China kínai légitársaság újraindítja a több mint két éve bezárt járatát Peking és Budapest között, így július...

Lev Tolsztoj megúszta a könyvégetést, de a többiek nem..

A népek nem fogadták meg Tolsztoj "üzenetét": A <Háború és béke> nem az ukránok és nem az oroszok igazát...