2.3 C
Budapest
2023. március. 23. csütörtök

Orosz bejelentés: Egész Ukrajna égni fog

Dátum:

Megosztás:

Ukrajna hamarosan fontos fegyvert kap Amerikától, már a Krímet is el tudják érni.

Az ukránoknak ezzel megduplázódik, az eddigi 70-80 km-ről 150 km-re, a csapásmérő hatótávolságuk, amivel a Donbasz egészét és a Krím egy részét is tudják majd lőni: a földi indítású GLSDB-bombákról van szó.

Erre reagálva a Zvezda TV műsorvezetője, Nadana Friedrichson készített interjút Dmitrij Medvegyev volt orosz miniszterelnökkel, az orosz Biztonsági Tanács helyettes vezetőjével. A műsorvezető emlékeztetett, hogy a Bloomberg véleménycikke szerint az új bombákkal rákényszeríthetik az oroszokat arra, hogy leüljenek tárgyalni a békéről. Friedrichson arról kérdezte Medvegyevet, hogy szerinte működhet-e ez a stratégia.

Nem, nincs igazuk. Az eredmény pont ennek az ellenkezője lesz. Nem lesznek tárgyalások ebben az esetben, válaszcsapások viszont igen”

– mondta Medvegyev. Hozzátette:

Egész Ukrajna égni fog, azok a területek mindenképp, amelyek a kijevi kormány irányítása alatt maradtak.”Medvegyev szerint csak a Fehér Ház és a Capitolium „erkölcsi szörnyszülöttei” hisznek abban, hogy így legyőzhetik Oroszországot, ugyanakkor a Pentagonban tisztában vannak a következményekkel.

Hangsúlyozta: ha Washington véget akarna vetni a háborúnak, akkor megparancsolhatná a „drogos” ukrán vezetésnek, hogy üljenek tárgyalóasztalhoz, de a „szenilis washingtoniaknak” és a „kongresszusi héjáknak” ez nem áll érdekében.

MEDVEGYEV BESZÉLT ARRÓL IS, BÁMILYEN, AKÁR NUKLEÁRIS FEGYVERT IS BEVETHETNÉNEK-E A KRÍM UKRÁN MEGTÁMADÁSA ESETÉN. „BIZTOSÍTHATOM, HOGY A VÁLASZUNK GYORS, KEMÉNY ÉS HATÁROZOTT LESZ”

– SZÖGEZTE LE.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Hegyek között – amerikai romantikus dráma – videó

A fotóriporter Alex és a sebész Ben útja Boise városának repterén keresztezi egymást. Alex az esküvőjére, Ben pedig...

Esti torna – videó

Mozogj többet, élj tovább! Esti torna - videó Hirmagazin.eu

Esti mese – videó

Jó éjszakét gyerekek! Esti Mese A kiskakas gyémánt félkrajcárja - népmese Hirmagazin.eu

Közel a harmadik világháború (reméljük nem lesz (szerk..)): amerikai bombázókat fogtak az orosz határon..

"2023. március 20-án a Nyugati Katonai Körzet légvédelmi erőinek szolgálatban lévő radarjai két, az Orosz Föderáció államhatárának irányába...