33.5 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Örökbe fogadtak egy kiskutyát. 3 év után az állat változni kezdett, a család teljesen lefehéredett attól, mi lett belőle!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Egy kínai család 2016-ban éppen vakáción volt, amikor örökbefogadott egy négylábú kedvencet, amely az elmondások szerint egy tibeti masztiff kutyakölyök volt. Ezt ők természetesen el is hitték.

Ehelyett a gyanútlan család valójában egy veszélyeztetett ázsiai fekete medvebocsot vitt haza, amelyet az egyik helyi állatmenhelyre vitt be valaki.

A “kisállat” gazdája, Su Mou elmondása szerint családja gyanakodni kezdett, amikor, ahogyan elnevezték ‘Kis fekete’ nem akart megállni a növésben. Elérte a több, mint 91 cm-es magasságot és súlyban a 113 kg-ot.

A kutyáktól megkülönböztethető módon a medvék gyakorta állnak a hátsó lábukra. Ez a jel és többek között az is, hogy a négylábúnak csillapíthatatlan volt az étvágya és bizarr a fizikuma, elég volt, hogy végre felfedezzék a bakit.

“Minél többet nőtt, annál inkább kezdett hasonlítani egy medvére.” – magyarázta az egyik szomszéd.

Su beismerte, hogy féltek a túlnövekedett házi kedvencüktől és attól, hogy ez milyen színben fogja őket feltüntetni. Szerencsére a család megtudta, hogy egy ilyen állatot tartani törvényellenes és felkeresték a helyi hatóságokat, segítséget kérve.

A medvét, aki amúgy remek kondícióban volt, átadták a Yunnan Vadrezervátumnak. Az ázsiai fekete medve egy védett faj Kínában.

Ez nem az első eset volt, hogy egy fekete medvét összetévesztettek egy kutyakölyökkel. Még 2015-ben egy farmer is „megmentett” egy ilyen bocsot egy Yunnan közeli erdőből, mivel azt hitte, hogy egy elhagyatott kölyökkutya.

Forrás: tudasfaja.com

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...

Szijjártó Péter újabb bejelentést tett

Air China kínai légitársaság újraindítja a több mint két éve bezárt járatát Peking és Budapest között, így július...

Lev Tolsztoj megúszta a könyvégetést, de a többiek nem..

A népek nem fogadták meg Tolsztoj "üzenetét": A <Háború és béke> nem az ukránok és nem az oroszok igazát...

Tragikus motoroshalál történt Zala megyében

Motoros ütközött egy autóval Pókaszepetken. A rendelkezésre álló adatok szerint Pókaszepetk, Petőfi Sándor utcában 2022. június 26-án 16 óra...