10.6 C
Budapest
2024. február. 29. csütörtök

Óriási megtiszteltetés: nem fogja elhinni, melyik világsztár lemezén hegedül Mága Zoltán

Dátum:

Megosztás:

A hegedűmvész sikereit még mindig lehet fokozni: Mága Zoltán büszke új projektjére, vagyis arra, hogy szólistaként szerepelhet Michael Bublé új albumán.

Rendkívül büszke új projektjére hegedűművész. Mint megírtuk, Mága Zoltánt ugyanis az a megtiszteltetés érte, hogy egy másik világsztár, Michael Bublé legújabb, Love című lemezén működhetett közre szólistaként.

– Egy fantasztikus album született, amely meggyőződésem szerint éppoly sikeres lesz, mint előző lemezei, és abban is biztos vagyok, hogy Michael Bublé a Love című legújabb albumával egy újabb Grammy-díjat söpörhet be. Már csak azért is, mert a lemezen a világ legnagyobb és legjobb művészei működtek közre. […] Az, hogy ennek az alkotásnak, produkciónak én is részese lehettem, nemcsak nekem, hanem országunknak is sikert, elismerést had – mondta a Ripostnak Mága Zoltán, aki bárhol is lépjen színpadra a világban, elsősorban mindig Magyarországot képviseli, és hazájának szerez dicsőséget.

Óriási megtiszteltetés nem fogja elhinni, melyik világsztár lemezén hegedül Mága Zoltán 1
Michael Bublé albuma a napokban jelent meg /Fotó: Northfoto

Mága Zoltán sikerének titka talán éppen szerénységében rejlik.

– A mai napig lámpalázas vagyok minden fellépés előtt, de úgy gondolom, ezzel minden művész vagy színpadon szereplő ember így van. […] Szerencsére a drukk gyorsan feloldódik bennem és csak a zenére, a közönségem reakciójára koncentrálok – mondta a lapnak Mága Zoltán, aki már gőzerővel készül újévi koncertjére.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Grnák László

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Melyek az irodai munkakörnyezet digitalizációjának előnyei?

Az irodai munkakörnyezet digitalizációja számos előnnyel jár, amelyek javíthatják a munkafolyamatok hatékonyságát, csökkenthetik a költségeket és elősegíthetik a...

Idén októberben lép életbe a kibartan törvény, amely konkrét szabályozásokat határoz meg..

Az október 18-án hatályba lépő kibertan törvény (NIS2 magyar megfelelője) kiterjeszti az előírások alá eső szolgáltatások körét és jelentősen szélesíti azon nemzetgazdasági...