27.8 C
Budapest
2022. július. 7. csütörtök

Óriási bajban van Árpa Attila, évekre rács mögé kerülhet

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Foghatja a fejét Árpa Attila, a Ripost ugyanis több forrásból is úgy értesült, kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítja őt a rendőrség. Ha a nyomozás során bebizonyosodik, hogy a színész-rendező valóban üzletelt droggal, akár nyolc év börtönbüntetéssel is sújthatják. Vajon megússza?

Nem véletlenül razziázott tavasszal a rendőrség Árpa Attila XII. kerületi lakásán! Márciusban elsőként a Ripost számolt be arról, hogy a hatóság emberei órákon át kutakodtak a színész otthonában. Kábítószert kerestek.

„Körülbelül fél hét lehetett, amikor megjelentek a nyomozók az utcában. Hirtelen berohantak a házba. Mivel érdekelt a dolog, ezért kimentem én is bámészkodni. Láttam, hogy Attilánál dolgoznak. Volt nála egy buli… Mindenki arról beszélt ezután a házban, hogy drogot kerestek a rendőrök”– nyilatkozta akkor lapunknak a színész-rendező egyik szomszédja, aki szerint az egész jelenet olyan volt, akár egy krimiben.

Árpa az eset után igyekezett tisztára mosni magát, azzal haknizta körbe a médiát, hogy tévedésből nézték drogbárónak. Ahogy a Blikknek elmondta, épp egy tét nélküli pókerpartit tartott, amikor az egyenruhások betoppantak hozzá egy aranyos drogkereső kutyával, és mindenét átkutatták, még a kukájába is belenéztek. Árpa teóriája szerint azonban csak egy doboz fájdalomcsillapítót foglaltak le. Felmerül a kérdés, hogy miért, hiszen aligha gyógyszerért csöngettek be hozzá egy kisebb osztaggal…

Később azonban, egy hivatalos rendőrségi közleményből kiderült, hogy négy embert is letartóztattak a komoly bajba került színész lakásán. Bár Árpa még tavasszal lapunk kérdésére úgy nyilatkozott, hogy nincs köze a drogos ügyekhez, nem indult ellene eljárás, információnk szerint ő volt az egyike azoknak a személyeknek, akik kábítószer-birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki a zsaruk.

Most viszont kiderült: nemcsak kábítószer-birtoklással gyanúsítják a színészt, hanem kábítószer-kereskedelemmel is, így még sötétebb fellegek gyülekeznek a feje fölött.

„A hír sajnos igaz. Én is megdöbbentem, de Attilát valóban meggyanúsították kábítószer-kereskedelemmel. Csak nemrég értesültem a dologról, de nagyon bízom benne, hogy hamar sikerül tisztáznia magát” – mondta Árpa Attila egyik ismerőse.

A színésznek sajnos van is miért aggódnia, a Büntető Törvénykönyv 176. paragrafusa ugyanis világosan kimondja, hogy kábítószer-kereskedelemért kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható. Sőt, ha valaki bűnszövetségben követi el ugyanezt, akár tíz évet is kaphat.

Forrás: Ripost

Fotó: Facebook

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Kinek volt nagy üzlet? Kiderült, ki profitált a legtöbbet a Kulcsár Edina-Csuti-G.w.M-Melanie szerelmi konfliktusból

Az életben mindennek magvan az ára, az szerelemnek is. Hogy Kulcsár Edina és párja kapcsolata mibe kerül mind...

Újra elindult a nyomozás: kihallgatta a rendőrség Babicsek Bernát szüleit, felszakadtak a régi sebek

Solymár – Kedden hallgatta ki újra a rendőrség Babicsek Bernát szüleit, akiket megviselt a vallomástétel, ugyanis újra kellett...

Végre Európában is kapható legálisan Kamagra!

A merevedési problémákkal küzdő férfiak és párjaik jól tudják, hogy számos megbízható forrásból származó lehetőség áll a rendelkezésükre,...

Brit kormányválság – Johnson visszautasítja a lemondását sürgető felszólításokat

A brit miniszterelnök ezeket sorra visszautasította a gazdasági helyzetre és a háborúra hivatkozva. Visszautasította Boris Johnson brit miniszterelnök a...
facebook