19.8 C
Budapest
2023. szeptember. 26. kedd

Ördögi terv, Tusup levadászná a magyar világbajnokokat

Dátum:

Megosztás:

Az olasz Ilaria Cusinatóval volt feleségét akarja legyőzni, Kapás Boglárkára pedig Szilágyi Liliánát állítaná rá.

Bombaként robbant a hír: magyar sztárúszót igazolhat le maga mellé Shane Tusup. Az amerikai edző Szilágyi Liliánával egyezett meg, legalábbis az SzPress hírszolgálat információja szerint. Az alaphírt azóta leszedték, de azt az úszónő klubja, a Ferencváros is elárulta, az olimpiáig Tusuppal készül a 22 éves magyar lány.

Az amerikai férfi ezzel egyértelműen jelzi: míg az olasz Ilaria Cusinatóval éppen Hosszú Katinkát akarja legyőzni 200 vegyesen, Szilágyival a 200 pillangón világbajnok Kapás Boglárkát vadászná le. Szilágyi szintén ott volt a világbajnoki döntőben, s végül hatodik lett. A futam után pedig olyat nyilatkozott, amellyel már a közelgő váltást is jósolhatta meg.
„Nagyon kiábrándultan jöttem erre a világbajnokságra, ki voltam ábrándulva abból a rendszerből, amiben benne vagyunk. Sok dolog fölött szemet hunyunk és elnézünk dolgok mellett, gondolok itt elsősorban morális dolgokra. Ezt most nem fejtem ki” – mondta Szilágyi a Magyar Televíziónak.

Tusup csapatában Bujdosó Zsombor és Földházi Dávid mellett az úszónő lehet a harmadik magyar, s mivel válogatott sportolóról van szó, az amerikai férfi havi több százezer forintos fizetséget is kaphat a szövetségtől a munkájáért.

A legnagyobb elégtétel persze az jelentené számára, ha Tokióban az ő versenyzője győzné le Hosszú Katinkát és Kapás Boglárkát is.

ripost

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Megtette első balatoni útját a Komáromban készült új komp +fotók, videó

Bemutatták a BAHART új, Komáromban készített balatoni flottájának két már össszeszerelt darabját: a Tihany nevű kompot és a...

Ezért lehet fontos segítség a konyhában egy okosmérleg

Az SKS 707X konyhai mérleg akár okostelefonnal is párosítható Budapest, 2023. szeptember 25. –  A technológia fejlődésének köszönhetően egyes...

NAPÚT – 6: AZ Utolsó vacsora szereplői – Fülöp

A negyedik apostol Fülöp. A rák csillagjegynek sokszoros jelentése is van! Egyrészt ekkor van a nyári napforduló, vagyis június...

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 3

További egyszerű tények: A Földön mindenhol van kőolaj, csak a geológiai struktúrák miatt van, ahol sokkal gazdaságosabb kitermelni, mint...