36.9 C
Budapest
2022. július. 1. péntek

Ördögi állatkínzás Érsekvadkerten: az emberi gonoszság netovábbja, ami Cirmivel történt (18+)

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Borzalmas részletek derültek ki az érsekvadkerti állatkínzásról: a félholtra vert cicus gazdájának fia mesélte el, mi történt Cirmivel.

Figyelem! Csak erős idegzetűeknek ajánlott a fotók, illetve a videó megtekintése!

A Blikk is beszámolt róla, hogy Érsekvadkerten olyan brutálisan bántalmaztak egy cicát, hogy az állatorvosnak végül el kellett altatnia. Az eset kapcsán most újabb, borzalmas részletekre derült fény: a cicus gazdájának fia számolt be a történtekről egy levélben a Blikknek.

A férfi azt írja, a 7 éves Cirmi az Érsekvadkerten élő idős édesanyjának macskája volt. Az állatnak május 23-án kora délután veszett nyoma. A hölgy aznap és másnap folyamatosan kereste, szólítgatta az egyébként szelíd, ápolt, barátságos, az emberektől nem félő, ivartalanított nőstény cicát, amely egyébként nem szokott elbarangolni, a reggeli és esti etetésekkor mindig megjelent. Cirmit családtagként szerette a férfi édesanyja, hiszen az egyetlen macskája volt

Vasárnap kora este a férfi elmondása szerint édesanyjával évtizedek óta rossz viszonyban lévő szomszédjának a telekhatáron lévő fészeréből halk, keserves nyávogás hallatszott, ami édesanyja szólítgatására erőtlenül reagált. A férfit értesítette az édesanyja erről és együtt mentek át a szomszédba, ahol a fészerben megtalálták a haláltusáját vívó Cirmit.

„A macska deréktól lefelé bénult, mozgásképtelen volt, gyakorlatilag szét volt kaszabolva, a farka levágva, a két hátsó lába szilánkokra törve, a bőre nagy felületen lenyúzva, a hasfala szétnyílva. A haláltusáját vívta” – olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott levélben. „A fészerben, a macska mellett egy kapa volt a földre dobva, amelyet – a rendőrség kiérkezéséig – biztonságba helyeztünk. A kapa éle tele volt Cirmi szőrszálaival.”

A férfi ugyanis látva, mi történt a cicussal, azonnal értesítette a rendőrséget, akik meg is jelentek, de a balassagyarmati helyszínelők is kijöttek később, az adatok felvételét, a szomszédjuk meghallgatását, illetve a nyomrögzítést követően éjfél után távoztak a helyszínről. A férfi azt írja, az ügyben különös kegyetlenséggel elkövetett állatkínzás miatti hatósági eljárás indult.

A brutálisan megkínzott Cirmit aznap este egy állatorvos a szívébe adott injekcióval szabadította meg szenvedéseitől. Az állat 7 éves volt.

Ezzel a kapával bánthatták CirmitEzzel a kapával bánthatták Cirmit

Cirmit brutálisan megkínoztákCirmit brutálisan megkínozták

Cirmi szőrszálait megtalálták a kapánCirmi szőrszálait megtalálták a kapán

blikk, Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Tragédia: Megtalálták a Visegrádnál a Dunába veszett lány holttestét

A Duna budapesti szakaszán találták meg a Visegrádnál eltűnt kislány holttestét. Kajakozók bejelentése alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányág Dunai Vízirendészeti...

Kizuhant egy fesztiválozó az óriáskerékből a Balaton Soundon

Súlyos sérüléseket szenvedett egy feszitválozó a Balaton Soundon, miután kizuhant az óriáskerékből. A hírt a sérült bulizó egyik barátjától...

Rossz hír a Balatonra készülőknek: “elesett” az M7-es

A nagy forgalom mellett egy hármas baleset is lassítja a közlekedést az M7-es autópályán a fővárosból a Balaton...

Holnaptól országos tűzgyújtási tilalom! A tilalom megszegői, akár 1 millió Ft-os bírságra is számíthatnak!

Az egész országot sújtó kánikula és az extrém szárazság miatt szombattól az ország teljes területén elrendelték a tűzgyújtási...
facebook