12.8 C
Budapest
2024. április. 23. kedd
HomeFőhírekBelföldi hírekOrbán Viktor: Októberi szinten rögzítjük a lakossági jelzáloghitelek kamatait - videó

Orbán Viktor: Októberi szinten rögzítjük a lakossági jelzáloghitelek kamatait – videó

Új védelmi vonalat nyit meg a kormány az infláció ellen: októberi szinten rögzíti a jelzálogfedezetű hitelek kamatait – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalára feltöltött videóban. Az intézkedés január elején lép hatályba, és 2022 közepéig tart majd.

A legfontosabb kérdés ma az áremelkedés és az infláció kérdése – jelentette ki Orbán Viktor. Egész Európa szenved, mert nőnek az energiaárak – tette hozzá. Orbán Viktor arról is beszélt, hogy Magyarország védekezik és védi a családokat.Emeljük a minimálbért, a nyugdíjakat, fenntartjuk a rezsicsökkentés politikáját, és rögzített árat vezettünk be az üzemanyagok esetében is – fejtette ki.

Orbán Viktor a közösségi oldalára feltöltött videóban elmondta, hogy az infláció érinti a korábban felvett hitelek kamatait, ezért új védelmi vonalat kell megnyitni.

Lakossági kamatstoppot vezetünk be, október végi szinten rögzítjük a jelzáloghitelek kamatait.Az intézkedés január elején lép hatályba és az első félév végéig tart – fejtette ki a kormányfő. A februári törlesztőrészlet alacsonyabb lesz, mint a januári – mondta a videóban.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work