20.3 C
Budapest
2022. június. 25. szombat

Orbán Viktor: Nem értem, mi köze az ön krumplijához a miniszterelnöknek – videó

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Jakab Péter (Jobbik) arról beszélt: tudni kell, Orbán Viktor zsarolható-e, ki és mivel zsarolhatja.

Azt mondta a kormányfőnek: „rengeteg a botrány önök körül”, de a legsúlyosabb büntetést ő kapta egy zsák krumpliért.

Úgy vélte, a Szájer-ügy Magyarország tekintélyét sértette, de a volt képviselő nem büntetést kapott, hanem prémiummal távozhatott. A brüsszeli orgia szervezője szerint kilenc fideszes politikus járt nála, tudni kell, kik azok – közölte.

Orbán Viktor úgy válaszolt, a kérdést meghallgatta és megértette, de nem érti, a képviselő krumplijához mi köze van a miniszterelnöknek.

Jakab Péter elmondta: amit a kormányfő tesz, az ellentétes az ország érdekeivel, mert nem lehet az ország érdeke, hogy Európát támadja és Kelet felé kacsingat. Hány akna van még a Fideszben? – kérdezte.

A miniszterelnök közölte: a parlamenti képviselőkre kirótt büntetésekhez nincs köze a kormánynak és miniszterelnöknek, azt a képviselő a parlamenti viselkedéséért kapta, és nem a kormánytól.

Kijelentette: egytelen olyan párt van a parlamentben, ahol orosz ügynökök voltak, és az a Jobbik.

Közölte: Magyarországnak az az érdeke, hogy a világ minél több jelentős országával jó üzleti kapcsolatot ápoljon, a külpolitika nem arra épül, hogy ellenségeket gyűjtsenek, hanem hogy barátokat. Ezért mindenkivel építenek, beruháznak, együttműködnek, és Magyarország megengedheti, hogy minden jelentős nagyhatalom a barátja legyen – hangsúlyozta.

https://youtu.be/TGk80ZtTOZI

mti

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Szupergyors, szuperokos és szuperintelligens..

Az emberi agy komplexitásával vetekszik az új kínai szuperszámítógép mesterséges intelligenciája a készítői szerint A Sunway a hírek szerint...

Német közüzemi hálózati felügyelet: … “érdemes félretenni pénzt”, .. fontos a takarékoskodás is, érdemes lejjebb állítani a fűtést, és inkább felvenni egy pulóvert, és...

A Bundesnetzagentur vezetője attól tart, leállhat a gázszállítás az Északi Áramlat-1 vezetéken, ezért szerinte „már most érdemes félretenni...

Emberek is élnek a világ legbarátságtalanabb helyén: a gázmaszk alapfelszerelés a Danakil-mélyföldön

A Föld egyik legszárazabb és legmelegebb vidékén mintegy százezer ember él. Számos olyan hely van a bolygón, amik az...

Javítani szeretne szexuális életén? (18+)

Itt az alkalom, hogy változtasson! A potenciaproblémák hátterében sokféle ok húzódhat: pl. valamilyen betegség (szív- és érrendszeri probléma, cukorbetegség),...