11.9 C
Budapest
2022. szeptember. 29. csütörtök

Orbán Viktor Miniszterelnökünk, tegnap: “.. ennél gonoszabb mondatot ritkán hall az ember”..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Magyarázkodik és perrel fenyeget az elemző..

Magyarázza a kijelentését, és perrel fenyeget az a baloldalhoz közel álló elemző, aki egy interjúban arról beszélt: „az oltási hajlandóság aláásásának politikai következményeit Orbán Viktor szenvedheti el”. Krekó Péter szerint kiforgatják a szavait azok, akik szerint ő oltás-ellenességet javasolna a baloldalnak. A miniszterelnök tegnap azt mondta: ennél gonoszabb mondatot ritkán hall az ember.

Még karácsony másnapján jelent meg a brüsszeli Politico internetes lapban az a cikk, amelyben Krekó Péter, a baloldalhoz közel álló Political Capital nevű tanácsadó intézet elemzője arról értekezett, hogy ha az emberek nem kapják meg a védőoltást, az felboríthatja Orbán Viktor stratégiáját, miközben most lehetőség mutatkozik az ellenzéki összefogásra is a 2022-es választások előtt – hangzott el az M1 Híradójában.

Krekó Péter a lapnak úgy fogalmazott:

„Elég nagy a tét, ha aláásod az emberek oltási hajlandóságát, akkor Orbán Viktor elszenvedheti annak politikai következményeit.”

A Magyar Nemzet az írás megjelenése után arra emlékeztetett, hogy 2006 és 2010 között a Political Capital több mint 432 millió forintnyi megbízást kapott a Gyurcsány-kabinettől, és arra, hogy Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa 2018-ban majdnem 50 ezer dollárt adományozott az intézetnek. Miután többen is úgy értelmezték, hogy Krekó Péter a baloldal stratégiáját leplezte le, az elemző magyarázkodásba kezdett, és perrel fenyegetett mindenkit, aki szerint ő oltásellenességet javasolt volna a baloldali pártoknak.

A baloldalon több olyan nyilatkozat is elhangzott, amik elbizonytalaníthatják az oltásokkal kapcsolatban az embereket. A Jobbik a koronavírus-vakcinára utalva közösségi oldalán azt írta, hogy a magyarok nem kísérleti nyulak. A Gyurcsány Ferenc vezette DK szóvivője, Barkóczi Balázs pedig arról beszélt, hogy az Oroszországból érkező vakcinában nem lehet bízni.

Krekó Péter szavaira – vagyis hogy az oltási hajlandóság aláásának politikai következményeit Orbán Viktor szenvedheti el – a miniszterelnök vasárnap a Kossuth Rádióban reagált.

A gonoszságnak sincsenek határai nem csak a fantáziának, mert ennél gonoszabb mondatot azért ritkán hall az ember – mondta Orbán Viktor.

Úgy fogalmazott: a baloldali törekvések ellenére Magyarország sikeresen védekezik a járvány második hullámában is.

Leszögezte, hogy a magyar orvosok és ápolók kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, hasonlóan a pedagógusokhoz, akiknek köszönhetően sok százezer munkahely maradt meg, hiszen a munkavállalóknak nem kellett otthon maradniuk a gyermekeikkel.

hirado, M1

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Georg Spöttle: Az orosz-amerikai állampolgárokat mentené ki az USA Oroszországból

Biztonsági riasztást adott ki az USA moszkvai nagykövetsége és Oroszország azonnali elhagyására szólította fel az amerikaiakat. A figyelmeztetés...

Orbán Viktor munkája nem volt hiábavaló! .. Jelzésértékű, hogy az EP-ben az európai reneszánszban reménykedő pártok határozottan kiálltak Magyarország mellett!

A támadásokról eleget hallottunk, eleget élvezkedett ezen a baloldali sajtó, arról azonban keveset beszélünk, hogy a vörös többségű...

2023. április 30-ig magánszemélyeket nem tehetnek ki önkormányzati bérlakásból!

Az MTI szerint Karácsony Gergely főpolgármester javaslatát egyhangúan támogatta a testület.. A döntés értelmében a Fővárosi Önkormányzat vállalta a...

Hamar itt a hideg, és aki egész évben nem készült fel, az könnyen megfázik, de van megoldás!

Kurkuma, gyömbér, sárgarépa, ebből készíts ívólevet! A gyömbér miatt egy kicsit erős lesz, de meg kell inni, és akkor...