18.6 C
Budapest
2022. október. 2. vasárnap

Orbán Viktor Miniszterelnökünk: “Hiába a cselszövés, a ravaszkodás, mindig a szív győz. A ma este a szív győzelme. Van egy közös szenvedélyünk, amit úgy hívnak, Magyarország”

Dátum:

Megosztás:

A Fidesz elnöke vasárnap késő este a Bálnánál értékelte pártja választási részeredményét.

Késő este a Bálnánál tartott értékelő beszédet Orbán Viktor, a Fidesz elnöke.

“Jó estét kívánok, egész jól nézünk ki, talán még sohasem néztünk ki olyan jól, mint ma este. Hatalmas győzelmet arattunk. Akkorát, hogy még a Holdról is látszik, de Brüsszelből egészen biztosan” – fogalmazott. “Jó mulatság, férfimunka volt, jó volt veletek harcolni” – folytatta.

Külön is köszönte az imákat.

Ezt követően a határon túli magyaroknak köszönte meg a részvételt, a kárpátaljai magyaroknak pedig azt üzente, ne féljenek, tartsanak ki, “az anyaország velük van”.

Ígérte, mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy megszolgálja a kapott bizalmat.

“Ma este van is mire szerénynek lenni.”

Hozzátette: nem robotok, nem zsoldosok, hanem önkéntesek dolgoztak a választáson, vállalták a kockázatot és elvégezték a munkát.

“Ez a boldogság estéje” – húzta alá.

Úgy látja, “mindenhogyan győztünk”, 2010-ben a régi rendszerben, aztán 2014-ben, 2018-ban és most, 2022-ben, amikor “teljes volt az összeállás velünk szemben”.

Azt majd szerinte meg kell kérdezni “a Jóistentől”, hogy hogy van az, hogy “akkor nyertünk a legjobban, amikor mindenki összeállt ellenünk”.

“Hiába a cselszövés, a ravaszkodás, mindig a szív győz. A ma este a szív győzelme. Van egy közös szenvedélyünk, amit úgy hívnak, Magyarország”

– fejtegette.

A baloldal külföldi finanszírozóinak azt mondta, “a magyar baloldal volt Gyuri bácsi legrosszabb befektetése, 12 éve csak viszi a pénzt” – utalt Soros Györgyre.

Szerinte a nemzetközi média és végül az ukrán elnök is felsorakozott az ellenzék mögött, mégis ez lett az eredmény. “Ha mi összefogunk, a legvastagabb falon is át fogunk menni” – mondta.

A hidegre való tekintettel már rövidebbre fogta a mondanivalóját ezek után:

“Nem engedtük, hogy a kudarcos múlt visszatérjen, megvédtük Magyarország békéjét és biztonságát,

és bár még nem ismerjük az ererdményt, de talán megvédtük családjaink békéjét is biztonságát is” – mondta Orbán Viktor, aki jó szívvel gondol külföldi barátaira is, a szerbekre, az amerikaiakra, a szlovákokra, az osztrákokra mások mellett, “az egész világ láthatta, hogy a kereszténydemokrata politika győzőtt, ez nem a múlt, hanem a jövő, ez a közös európai jövő.”

infostart

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Már nem ömlik a gáz a Balti-tengerbe – két magyarázat lehet

Az Északi Áramlat 2 vezetéket üzemeltető vállalat szóvivője tájékoztatott. Ulrich Lissek azt mondta, hogy erre két lehetséges magyarázat van:...

Elindult a népszámlálás, a kérdőív valósághű kitöltése mindenki számára kötelező, de nyerhetsz is vele!

Október 1–16. között online kérdezik meg az embereket. Október 17-től számlálóbiztosok keresik fel azokat, akik 16-ig nem adtak...

Kiderült: Varga Irén az egyik legdrágább előadó Magyarországon!

A Ripost régóta próbálja kideríteni, hogy mennyiért is vállal egy-egy haknit Varga Irén. Most elkapott a lap egy hivatalos...

35 postát zárnak be a fővárosban

A Magyar Posta 35, „alacsony forgalmú” budapesti posta bezárásáról döntött. Az állami vállalat a „háború és az elhibázott...