16.3 C
Budapest
2024. május. 20. hétfő
HomeÉletmódÉletmód hírekOrbán Viktor Miniszterelnökünk adventi gyertyagyújtása, adventi csoda - videó

Orbán Viktor Miniszterelnökünk adventi gyertyagyújtása, adventi csoda – videó

Mint írtuk, Orbán Viktor, mint minden adventi vasárnap, úgy most, a karácsony előtti utolsó vasárnapon is meggyújtotta az adventi koszorúján a gyertyákat, és erről videó is kikerült a miniszterelnök Facebook-oldalára.

Orbán Viktor aranyvasárnapi videójába kis baki csúszott / Fotók: Facebook

Orbán Viktor aranyvasárnapi videójába kis baki csúszott / Fotók: Facebook

A miniszterelnök ezzel a mostani videójával kívánt mindenkinek áldott és békés karácsonyt.

A videó elején Miniszterelnökünk nyakkendő nélkül ül, mikor a gyertya meggyullad, és Orbán Viktor Miniszterelnökünk elveszi a gyufát, akkor már nyakkendőben van: figyelhető meg..

 

Ez egy jelképes üzenet, egy angyali kép, hogy Miniszterelnökünk élete minden pillanatában, minden helyzetben őszintén szereti és képviseli a magyarokat!

Köszönjük Miniszterelnök Úr, és Önnek (és kedves családjának) is Áldott, Békés, Boldog, Meghitt Karácsonyt kívánunk! Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work