16 C
Budapest
2024. május. 22. szerda
HomeFőhírekBelföldi hírekOrbán Viktor: Magyarország nemzeti érdekeit meg kell védenünk, a következő két napban...

Orbán Viktor: Magyarország nemzeti érdekeit meg kell védenünk, a következő két napban Brüsszelben kell helytállnunk – videó

Magyarország nemzeti érdekeit meg kell védenünk, a következő két napban Brüsszelben kell helytállnunk

– jelentette ki Orbán Viktor szerdán az Origóhoz is eljuttatott videóüzenetében.

Rámutatott:

Meg kell előznünk, hogy belesodorjanak bennünket egy háborús konfliktusba, nemet kell mondani azokra a javaslatokra, amelyek légi háborút eredményeznének Oroszországgal,

meg kell akadályozni azokat a javaslatokat, amelyek az orosz agresszióval szembeni szankciókat ki akarják terjeszteni az energiaszektorra, és így nehéz, talán lehetetlen helyzetbe is sodornák Magyarországot.

A kormányfő kitért arra:

MÁR CSAK 11 NAP VAN HÁTRA A PARLAMENTI VÁLASZTÁSOKIG, AMELY MINDANNYIUNK SZÁMÁRA NEMCSAK FONTOS, HANEM SORSDÖNTŐ JELENTŐSÉGŰ.

Meg kell védeni mindazt, amit az elmúlt 12 évben Magyarországnak sikerült megvalósítania. Ilyenkor minden idegszállal és másodperccel a választásokra kell összpontosítani, de most mégis két napra Brüsszelbe kell menni, mert NATO és európai uniós csúcs lesz, és olyan javaslatok vannak az asztalon, amelyekkel szemben Magyarország érdekeit meg kell védeni – mondta.

Kampány ide-kampány oda, a következő két napban Brüsszelben kell helyt állnunk

– jelentette ki a miniszterelnök.

origo

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem