17.1 C
Budapest
2024. május. 22. szerda
HomeFőhírekBelföldi hírekOrbán Viktor: Az egyik nemzedék helytállása és hősiessége adja az erőt a...

Orbán Viktor: Az egyik nemzedék helytállása és hősiessége adja az erőt a következő nemzedéknek – videó

Orbán Viktor a Facebookon emlékezett meg az 1848-as szabadságharcról.

Orbán Viktor a Facebookon tett közzé egy videót, amelyben az 1848-as szabadságharc és forradalom hőseiről emlékezett meg.

Ahogy a miniszterelnök fogalmazott, ez nem csak az emlékezés, de a hála napja is. Hiszen nemcsak 1848-49-ben álltak helyt az akkori magyarok, hanem az ő helytállásukból meríthettünk erőt 1956-ban, aztán 1989-90-ben.

„Így épül a nemzet, az egyik nemzedék sikeres helytállása és hősiessége adja az erőt a következő nemzedéknek”.

Mint ahogy Orbán Viktor fogalmazott, ma is ez a helyzet, mert nemcsak életeket kell mentenünk és visszaszorítani a járványt, hanem a sikeres járványkezeléssel, bátor helytállással példát kell mutatni a következő nemzedéknek.

„Nagyon remélem, hogy lesz mit örökül hagyni a gyermekeinknek” – zárta beszédét Orbán Viktor.

 

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work