23.9 C
Budapest
2022. augusztus. 7. vasárnap

Orbán Viktor adómentességet lengetett be: ők járhatnak jól

Dátum:

Megosztás:

Egy, a magyar családokat érinti régi-új adócsomag terve is elhangzott Orbán Viktor szájából Dallasban, a világ legnagyobb konzervatív politikai rendezvényén, a CPAC-en (Conservative Political Action Conference) tartott tegnap esti beszéde során.

A magyar családpolitikát és egyúttal a magyar gazdaságot is érintő részlete is volt a konzervatív konferencián elhangzott kormányfői beszédnek.

Azért küzdünk, hogy kiterjesszük az élethosszig tartó szja-mentességet a háromgyerekes anyák számára is

– fogalmazott a miniszterelnök.

Erre a lépésre nem most tett erre először ígéretet a kormányfő, mivel 2020 elején már megemlítette ezt a tervét. Mivel jelenleg az szja-mentesség csak négy gyermek után jár az édesanyáknak, ez a kijelentés azt vetíti előre, hogy a Fidesz-kormány nem tette le korábbi ígéretéről, hogy ezt a határt egy gyerekkel lejjebb hozza.

A beszédben ez közvetlenül azután hangzott el, hogy a magyar kormányfő röviden összefoglalta és felsorolta a családokat támogató kormányzati lépéseket, majd a multik számára nagyon kedvező társasági adó alacsony mértéke miatt dicsérte a magyar modellt.

blikk

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Olekszandr Argat, az ukrán Militarnyi társalapítója: “Rájöttünk, hogy a világ sok polgárának számos oka van arra, hogy bosszút álljon Oroszországon. De csak manapság van...

Az ukránok létrehoztak egy szolgáltatást, amely felajánlja, hogy visszafizeti Oroszországnak az összes történelmi gonosz tettét és háborús bűntettét. A...

Megkezdődött: Százezer katonával támogathatja Kim Dzsongun Putyint, cserébe gabonát kér..

A háborúnak még koránt sincs vége. Most Észak-Korea ad katonákat Putyinnak, majd a kínaikat fogják támogatni az Ukrajna elleni...

Kossuth tér: széket hoztak a tüntetők, azun ülve hallgatták a szónokakat..

Ettől intenzívebb tüntetés soha ne legyen, akkor ez ellenzék nem fog sok vízet zavarni.. – Addig nem lesz változás,...

Balatoni árak, és ez csak egy átlagos számla

A számlát Kovács Karolina küldte! Köszönjük szépen, aki tud, küldjön még számlákat, fotókat ide: [email protected] Hirmagazin.eu
facebook