22.8 C
Budapest
2023. szeptember. 22. péntek

Opitz Barbi botrányai: egyre több van és egyre nagyobb

Dátum:

Megosztás:

Opitz Barbit 2016-ban ismerte meg a közönség, mikor egy tehetségkutatót megnyert, énekesnőként pedig azóta is aktív, koncertjeivel bejárja az országot, és folyamatosan új dalokkal is előrukkol.

Munkássága és tehetsége azonban jócskán háttérbe szorult, miután az elmúlt időszakban sorra robbantak ki a kisebb-nagyobb magánéleti botrányai. Napok óta a nyilvánosság előtt zajlik a család egyik legnagyobb veszekedése, ami már halálos fenyegetésekig is fajult, de korábban kiszivárogtak a meztelen videói és képei, valamint az elrablásával vádolták meg a szülei a barátját, akivel újra együtt van.

Ráadásul nemcsak a fiútól kell félteni lányukat, hiszen nemrég bűncselekmény áldozatává vált, ugyanis egy budapesti plázában támadtak rá és súlyosan bántalmazták az énekesnőt.

Sokakat meglepett, mikor 2022 tavaszán meztelen fotó terjedt az interneten Opitz Barbiról. Nem sokkal később kiderült, hogy a kép hamis, egy csaló szerkesztette oda az énekesnő fejét egy meztelen nő testére.

Akkor Opitz egy Instagram-sztoriban hívta fel a figyelmet arra, hogy a róla terjedő meztelen fotón valójában nem ő szerepel, valaki Photoshoppal készítette egy bikinis képéből – amely ráadásul egy régebbi TikTok-videóból lett kivágva.

FORRÁS: OPITZ BARBI/INSTAGRAM

A manipulált kép egyébként már korábban kikerült az internetre, de tavaly újra elkezdett keringeni – Barbi pedig ismét fontosnak tartotta elmondani, hogy sosem meztelenkedett nyilvánosan, valaki csak az ő erotikus(sá photoshopolt) fotójával akart követőket szerezni.

BÁR EZT A TÖRTÉNETET KÖNNYEN MEG TUDTA MAGYARÁZNI, NEM SOKKAL KÉSŐBB ÚJABB, MÁR VALÓS MEZTELEN ANYAGOS BOTRÁNYBA SODRÓDOTT: KISZIVÁROGTATTAK RÓLA EGY VIDEÓT, MELYEN ANYASZÜLT MEZTELENÜL LÁTHATÓ.

Ezúttal a felvétel nem hamisítvány, valóban ő látható ruha nélkül a felvételen, melyet a volt párja hozott nyilvánosságra.

AZ ÉNEKESNŐ NAGYON KIBORULT, AZ ESET PEDIG SOK RAJONGÓT FELHÁBORÍTOTT.

„Nemrégiben közzétettek egy olyan privát videót rólam, amit bizalmi alapon küldtem el még régebben az akkori barátomnak.

A legfrissebb hírek itt!

Sem a kapcsolatunk alatt, illetve utána sem gondoltam volna, hogy miután különváltak az útjaink, visszaél azzal a felvétellel, ami csak kettőnkre tartozott. Ezt kizárólag vele osztottam meg, mert szerettem.

Értetetlenül állok azelőtt, hogy bele sem gondolt, mennyi fájdalmat okozott ezzel nekem… Borzasztóan megviselnek lelkileg a történtek, megrendült a hitem az emberekben” – nyilatkozta akkor, és a rendőrséghez fordult.

FORRÁS: OPITZ BARBI/INSTAGRAM

Az ügy azóta sem zárult le, sőt néhány hete így nyilatkozott a rendőrség: „Az említett ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság személyes adattal való visszaélés vétség gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben. Gyanúsítotti kihallgatás az ügyben válaszadásunkig nem történt.”

Az énekesnőt egyébként már a feljelentéskor figyelmeztették, hogy hosszadalmas, akár éveken át tartó procedúra előtt áll, hisz először is ki kell nyomozni az elkövető személyét, utána kezdődhet csak a pereskedés.

Még ezeknél is nagyobb botrányok követték a meztelen videó kiszivárgását!

A meztelenkedés után azonban nem csitultak a botrányok Opitz körül. Tavaly karácsonykor a családja kétségbeesve kereste, a nyilvánosan közzétett felhívásukban pedig egyenesen azt állították, hogy a lányt elrabolták. December 23-án arról szóltak a hírek, hogy az énesnő eltűnt, elérhetetlen, attól tartott az édesanyja és testvére, hogy elrabolták vagy megölték – az aggódó üzeneteikkel megteltek a lapok, a közösségi oldalak.

Opitz tagadja, hogy elrabolták volna

A rendőrség még aznap megtalálta Opitz Barbit, de az ügy azóta is nagyon zavaros: a lány tagadja, hogy a barátja elrabolta volna.

A legfrissebb hírek itt!

Azóta is kétségbeesetten próbálja tisztázni párja, Serleg Albert nevét, akivel eddig is se veled, se nélküled kapcsolatban álltak. A decemberi incidens után senki sem gondolta, hogy megbocsátana az erőszakos és agresszív fiúnak, de úgy tűnik, hogy mégis megtette, ugyanis most megint egy párt alkotnak.

FORRÁS: SERLEG ALBERT/INSTAGRAM

Az énekesnő véleménye szerint csak egy kis félreértés történt a szenteste előtti napon, amikor mindenki eltűntnek hitte.

Hónapok óta azt írják, hogy a barátom elrabolt… Nem rabolt el. Nézzük, mi is volt: teljes félreértés történt, pár óráig nem voltam elérhető, mivel aludtam otthon!Előtte este volt egy vitánk, ami után kibékültünk, és együtt akartunk hozzá lemenni vidékre reggel, csak én visszafordultam, mert a fűtést elfelejtettem lekapcsolni. Ő nem tudott megvárni, sietett munkába, én viszont mondtam neki, hogy akkor később megyek le hozzá, visszaalszom picit. Na, ez idő alatt nem ért el délután senki, összesen kb. három órán keresztül” – kezdte a magyarázkodást Opitz Barbi, aki részletesen elmondta, ő hogy emlékszik erre a napra.

Újabb családi botrányok, nyilvános fenyegetések

A napokban újra Opitz Barbiról szóltak a hírek, ugyanis az apja ingerülten üzent neki egy videóban. Mint idegesen magyarázta, egyszerűen nem érti a lánya viselkedését, a fiút pedig halálosan megfenyegette.

AZT ÁLLÍTJA, HOGY A LÁNYA MONDTA EL NEKI, HOGY A BARÁTJA FOJTOGATTA, BÁNTOTTA, ÉS TÖBB MILLIÓ FORINTOS KÁRT OKOZOTT NEKI KORÁBBAN.

Elmondom az igazat Serleg Albertről, arról a sátánista senkiháziról, aki nekem azt mondta, hogy haljak én meg. Ilyet írt nekem ahelyett, hogy felhívott volna, és azt mondta volna, hogy szeretem a lányodat. Akkor lehet nem így állok hozzá. Lehet. De ezek után hogy álljak hozzá?” – kérdezte, és arról is beszélt, hogy tavaly karácsony előtt szerinte mi történt.

Nem csak elvitte a telefonodat. Nem! Meg nem csak aludtál te. Téged akkor úgy megvert, hogy abba hiba nem volt…

A válaszra nem kellett sokat várni, az énekesnő belement a nyilvánosság előtt zajló veszekedésbe, és ő is durva dolgokat állított az apjáról. „Hogy süllyedtél erre a szintre?”  – kérdezte az apjától, képmutatást, terrort és megaláztatást emlegetve.

FORRÁS: OPITZ BARBI/INSTAGRAM

Bár úgy tűnt, lesz egy kis nyugalom, most megint nagy botrány van Opitz Barbi családjában, és úgy tűnik, az énekesnő egyértelműen a barátja mellett áll – aki már rendőrségi feljelentéssel fenyegeti az Opitz-apukát. Egyelőre nem tudni arról, hogy az apa békülési szándékára mit reagált a fiatal pár, de tény, hogy az énekesnő karrierjének nem tesz jót, hogy ilyen viharos a magánélete.

A legfrissebb hírek itt!

Ezenkívül köze lehet az a minap történt támadásnak is Opitz Barbi viselkedéséhez, ugyanis unszimpátiát váltott ki egyesekből a történtek. A folytonos szereplésével felhívta magára a figyelmet, így szinte azonnal felismerték egy budapesti bevásárlóközpontban, ahol belekötöttek az énekesnőbe, nyilvánosan megalázták, leköpték és megverték. Családja már az összeroppanás szélén áll, apja nagyon aggódik a lányáért, akinek az eset után könyörög, hogy térjen haza családjához, hogy meg tudják őt védeni.

Az apja, Tamás elmondása alapján még mindig nem áll szóba vele a lánya, akinek az egyik barátján keresztül üzent, hátha jobb belátásra tér és hazaköltözik, míg lenyugszanak a kedélyek.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Helyszíni felvételek: így nézett ki a brutális baleset az M5-ösön – videó

Csütörtök hajnalban két autó rohant egymásba az M5-ös autópályán. Az ütközésben egy román sofőr és egy 63 éves...

Az eltévedt kisoroszlán a szabadkai országúton kóborolt..

Kisoroszlánra bukkantak a Szabadka-Csantavér úton az arra utazók, a rendőrséget értesítették az eltévedt állat hollétéről – adta hírül a Magyar Szó. Az...

Esztergomi robbantás: A belügyminiszter hősi halottá nyilvánította az elhunyt rendőrt

Magyarország belügyminisztere hősi halottá nyilvánította és soron kívül rendőr főhadnaggyá nevezte ki néhai Kónya Gábor Lajos rendőr törzszászlóst,...

Váratlan döntést hozott Amerika, Zelenszkij megint őrjöngeni fog

Egy amerikai tisztviselő szerint az ATACMS nem lesz része az Ukrajnának szánt amerikai csomagnak, amelyet a pénteki nap...