28 C
Budapest
2022. július. 4. hétfő

Öngyilkosjelöltek fenyegetik Klapka Györgyöt!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Mióta ki­de­rült, két­mil­li­árd fo­rintra rúg az üz­let­em­ber va­gyona, na­ponta ér­kez­nek hozzá se­gély­kérő üze­ne­tek és hí­vá­sok.

Mary Zsuzsi exférje folyamatosan frissíti a végrendeletét, mivel gyakran kezd újabb vállalkozásokba, és egyre nagyobb lesz a vagyona. Amikor évekkel ezelőtt nyilvánosságra került, hogy kétmilliárd forinttal rendelkezik, szinte tömegesen rohanták le az emberek, hogy szánja meg őket, adjon nekik kölcsön, vagy éppenséggel csak úgy, jó szándékból. A segélykérések azóta sem csillapodtak, sőt, egyre durvább hangvételűek lettek!

Öngyilkosjelöltek fenyegetik Klapka Györgyöt!
Kalpka György üzletember egy napja – részlet a sorozatból
(Fotó: DFP)

“Átlagosan napi két segítségkérő levelet kapok, és többen hívnak telefonon is, hogy kunyeráljanak. Többször előfordult már, hogy azzal fenyegetőztek egyes emberek: öngyilkosok lesznek, ha nem adok nekik pénzt. Zsarolásokra persze sosem válaszolok!”

Öngyilkosjelöltek fenyegetik Klapka Györgyöt! 1
A Ripostnak megmutatta végrendeletét is! (Fotó: Ripost)

– árulta el a Ripost-nak Klapka György, aki sosem volt irigy. Folyamatosan támogatja a hajléktalanokat, a menekülteknek kamionnal szállított ételt és tisztálkodószereket a Keleti pályaudvarhoz, rendkívül fontosnak tartja a jótékonykodást. Ám a nevetséges követelőzéseknek nem hajlandó eleget tenni.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Időjárás: mutatjuk, mikor ér véget a kánikula

Kánikulával kezdődik a jövő hét, de aztán előbb egy, majd várhatóan még egy hidegfront is eléri az országot,...

Őrült Ferrari hiba: elvették a győzelmet a jobb pilótájuktól és a rosszabbnak adták

A verseny elején Csou Kuan-jü hatalmas balesete, aztán Max Verstappen autójának sérülése, majd a Ferrarik és Lewis Hamilton...

Magyarországon már népbetegségnek számít az elhízás

Hazánkban népbetegségnek számít a túlsúly és az elhízás, mivel a felnőtt lakosság mintegy 60 százalékát érinti. A koronavírus-járvány még...

Lukasenka: Már rég döntöttem arról, hogy részt veszünk a hadműveletben

„Mindig is orosz testvéreink mellett álltunk, és ez így is fog maradni” – fogalmazott a belarusz elnök. Régóta eldöntött kérdés,...
facebook