12.8 C
Budapest
2024. április. 23. kedd
HomeFőhírekBelföldi hírekOlvasóink többsége szerint felelőtlen lépés volt, hogy Karácsony Gergely főpolgármester lefoglalta a...

Olvasóink többsége szerint felelőtlen lépés volt, hogy Karácsony Gergely főpolgármester lefoglalta a bajba jutott vendéglátósok iparűzésiadó-előlegét – Te mit gondolsz erről?

Olvasóink 83 százaléka szerint felelőtlen lépés volt Karácsony Gergely részéről lefoglalni az iparűzésiadó-előleget, hiszen a jelenlegi járványhelyzetben minden segítségre szükségük lett volna a bajba jutott vendéglősöknek.

Szólj hozzá! Mond el a véleményedet!

  1. Karácsony Gergely helyesen cselekedett!

  2. Karácsony Gergely nem cselekedett helyesen!

  3. Karácsony Gergelyt nem érdekli a vállalkozók sorsa!

 

Az érintettek a vírus miatt töredékére zuhant tavalyi forgalom láttán az ősszel azt kérték a fővárostól, hogy az iparűzésiadó-előleget ne a 2019-es rekordforgalom alapján szedjék be.

Választ akkor nem kaptak a túlélésért küzdő vállalkozások, a napokban viszont a városvezetés lecsapott az államtól kapott pénzeikre. Emiatt akad vendéglátós, aki egyelőre nem tudja kifizetni a támogatott béreket.

Olvasóink 83 százaléka szerint felelőtlen lépés volt Karácsony Gergely részéről, hiszen a jelenlegi járványhelyzetben mert minden segítségre szükség van. Mindössze 17 százalék gondolta úgy, hogy ha volt tartozásuk, akkor abban az esetben érthető, ha emiatt tönkre is mennek emberek.

a hirado alapján

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem