8.8 C
Budapest
2024. március. 3. vasárnap

Olaszliszkai tragédia: 12 év hallgatás után megtörte a csendet H. Kitti, aki miatt agyonverték Szögi Lajost

Dátum:

Megosztás:

Olaszliszka – Tizenkét év hallgatás után megtörte a csendet H. Kitti, aki miatt agyonverték Szögi Lajost.

Az olaszliszkai lincselés az elmúlt évek egyik legbrutálisabb gyilkosságának számít: a tiszavasvári tanárt, Szögi Lajost két lánya szeme láttára verték halálra, miután 2006 októberében elsodort egy 15 éves lányt, H. Kittit. A napokban azért kapott még nagyobb figyelmet az egykori szörnyűség, mert az ügy egyik elkövetője, nevezetesen H. Dezső, aki H. Kitti testvére, akár milliós kártérítést is kaphat, mi több akár már jövő nyáron szabadulhat.

A hír apropóján a Bors felkereste az olaszliszkai lincselés „kirobbantóját”, H. Kittit, aki miatt a szörnyű események beindultak. A lány ma már 23 éves, felnőtt nő, családanya, aki elköltözött Olaszliszkáról.

– Természetesen nagyon sajnálom a történteket. Megváltoztatnám a múltat, ha lehetne. Az emberek nem éreztetik velem a hétköznapokban, hogy mit gondolhatnak rólam, de szeretném minél hamarabb elfeledni. Hazajárok a testvéreimhez Olaszliszkára, de ott aludni nem tudok. Az ablak ugyanis pont Szögi Lajos emlékművére néz – mondta H. Kitti, aki azt állítja: a testvére markát ütő milliókról nem tudott, de már eléggé régen beszélt a bátyjával.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-Archív

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Ma este folytatjuk a Silvester Stallone maffiás sorozatát – Tusla királya 6-9 – videók

Tusla királya 6 Tusla királya 7 Tusla királya 8 Tusla királya 9 Kellemes szórakozást a filmekhez! Még több film itt! Our media displays content...

Ha most cselekszünk, ontani fogja a virágot a muskátli

Bár még nincs itt az idő, hogy kitegyük a szabadba pompázni kedvenc cserepes virágunkat, a muskátlit, már kezdhetjük az...

Dúvadrekord a Bakonyban – képek

A Képesfa Vadásztársaság mesébe illő területén mutatta be a Bakonyi tájegység idei dúvadterítékét. Az egy híján száz dúvaddal...

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...