1.4 C
Budapest
2023. január. 27. péntek

Ők lettek az idei Aranyanyu Díj nyertesei (Olvasd el, nézd meg és osztd meg!)

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Orvosok, pedagógusok, egészségügyi és szociális területen tevékenykedő nők között osztották ki a kilenc díjat.

Idén a hetedik alkalommal adták át a Richter Aranyanyu Díjat. Az elismerő címet olyan pedagógusok, orvosok, egészségügyben és szociális területen dolgozó nők kapták, akik munkájukat csekély elismerés mellett, mégis nap mint nap sosem szűnő lelkesedéssel végzik.

Több száz ilyen nőt jelöltek idén is kollégáik, betegeik, tanítványaik vagy a környezetükben élők az elismerésre, és a zsűri közülük választotta ki azt a 16 döntőst, akikre a róluk készült kisfilm alapján több mint 15 ezren szavaztak az interneten.

Itt a díjazottak listája:

Orvos kategóriában a közönségtől a legtöbb szavazatot Novák Edit aneszteziológus főorvos kapta, aki a beteg gyerekek mellett azok családjával is nagy empátiával foglalkozik.

Dr. Novák Edit

A zsűri Maráz Anikó szegedi onkológus munkáját ismerte el. Ajánlói az orvost szakmaisága mellett emberségéért és őszinteségéért jelölték az elismerésre.

Dr. Maráz Anikó

A pedagógus kategória közönségdíját Prokainé Hajnal Zsuzsanna, az egri Dobó István Gimnázium kémia tanárnője kapta.

Prokainé Hajnal Zsuzsanna

A zsűri Kecskemétiné Szilvási Zsuzsannának, a nyíregyházi Kossuth Lajos Gimnázium igazgatóhelyettesének ítélte az elismerést.

Mindnyájan újító gondolataikért, emberségükért, gyerekszeretetükért kapták a jelölést és a díjat egyaránt.

Az egészségügyi szakdolgozó kategória közönségdíjasa Molnárné Gardi Katalin, a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ vezető aneszteziológiai szakasszisztense lett.

A zsűri Sebők Erikát, a szentesi kórház ápolónőjét díjazta. Jelölőik emberségüket, figyelmességüket és bátorító szavaikat méltatták.

Idén harmadszor ismerték el a szociális terület szakembereit:

Közülük a szavazók Illésné Áncsán Arankának ítélték a díjat, aki egykor a tiszadobi gyerekotthon igazgatójaként több száz gyerek sorsáért felelt, ma pedig a kecskeméti SOS Gyerekfalu Magyarországi Alapítványánál a nagykorúvá vált fiatalok életkezdését segíti.

Illésné Áncsán Aranka

A zsűri díját Lacziné Somogyi Tímea Anna kapta, aki roma nőként és hatgyerekes anyaként szerzett szociológus diplomát és a Védőháló Karitatív Egyesület alelnökeként segíti a szegénységben élő családokat például adománybolt és játszóház üzemeltetésével.

A Ridikül Magazin különdíját Fodorné Vincze Anna kapta, aki Simonton terapeutaként segíti a daganatos betegeket.

A zsűriben idén is ŐK foglaltak helyet:

Dobó Kata (születési neve Kovács Katalin) magyar színésznő, 

Dobó Kata színésznő

Kriston Andrea, a Kriston Intim Torna módszer kidolgozója,

Kriston Andrea, a Kriston Intim Torna módszer kidolgozója

Nagy Tímea párbajtőrvívó,

Nagy Tímea párbajtőrvívó

valamint a díj alapítói, Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon Nyrt. kommunikációs vezetője

Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon Nyrt. kommunikációs vezetője

és Rácz Zsuzsa író foglalt helyet.

Rácz Zsuzsa író

A programhoz idén is csatlakozott műsorvezetőként Jakupcsek Gabriella.

Jakupcsek Gabriella

Az elmúlt hét év során összesen ötvenöten vehették át eddig a Richter Aranyanyu Díjat és a különdíjat munkájuk méltó elismeréseként!

Aranyanyu Díj, 2017 – beharangozó összefoglalója:

HIRMAGAZIN.EU ONLINE MÉDIA: Gratulálunk a nyerteseknek és megköszönjük a zsűri munkáját! Köszönjük az ARANYANYU ANYUKÁKNAK, és köszönjük minden MAGYAR ANYUKÁNAK, akiknek díjazés nélkül is köszönet jár. (szerk.)

Osztd meg, mert minden magyar anyuka mindnyájunk BÜSZKESÉGE!

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu, hirmagazin.eu

Képek: csaladilap, youtube, friss, redikulmagazin, feminamedia, ripost,

 

 

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis egyik utolsó filmje: Távfelügyelő (Wire Room) – videó

Bruce Willis egyik utolsó filmje (2022), izgalmas, fordulatokban gazdag thriller..   Teljes film magyarul: Távfelügyelő (Wire Room) Kellemes szórakozást a filmhez! Még több...

A napenergia előnyei – a szolárzuhany mindenki számára gazdaságos megoldás

Sokba kerül a meleg vizes zuhanyzás? Attól függ! Ugyanis létezik olyan energiabarát megoldás, ami nyáron a napban rejlő...

Egy órán keresztül próbálták újraéleszteni azt a taxisofőrt, aki vezetés közben kapott infarktust a Keleti pályaudvarnál…

Ismerősök és ismeretlenek is hősnek tartják Istvánt - írja a ripost.hu Katonák és rendőrök árasztották el a Keleti pályaudvar környékét –...

Mutatjuk, mik lesznek 2023 szextrendjei (18+)

Ahogy az élet minden egyéb területén, úgy szex téren is jönnek-mennek a trendek. De vajon mik jellemzik 2023-at,...