32.1 C
Budapest
2022. augusztus. 17. szerda

Odapörköltek Alföldy Annának: “A mellében meg a szájában több a töltelék, mint az agyában”

Dátum:

Megosztás:

Napok óta Alföldy Anna és Maier Anikó parázs vitája tartja lázban a tévénézőket. A két nő ugyanis a legapróbb hibák esetén is képes egymás torkának esni, és a kettejük közt vibráló feszültség a többi játékost is hátráltatja.

Az egész azzal kezdődött, hogy Hajdú Péter exe, Alföldy Anna agyatlannak nevezte Maier Anikót, akivel a műsor elején kénytelen volt párban dolgozni. Anna viselkedése kiverte a biztosítékot a kommentelőknél, akik durva üzenetekben támadták a modellt. Anna reagált is az írásokra, és elmondta, hogy nem fog változtatni a stílusán.

Tartotta a szavát. Anna ugyanis két napja sem finomkodott a jelzőkkel, ha Anikóról volt szó, és csapattársát haszontalan szobanövénynek nevezte. A balhésorozat pedig tegnap este tovább folytatódott, és ezúttal Anikót sem kellett félteni. A Konyhafőnök legutóbbi adásában csípős kritikával illette Annát.

Annának a magatartása nagyon megvisel, nagyon kiábrándító. Úgy veszem észre, hogy a mellében meg a szájában több a töltelék, mint az agyában

– mondta Anikó.

Kettejük vitáján a nézők remekül szórakoznak, a többi játékos viszont nehezen tud koncentrálni a nők folyamatos civakodása miatt.

 

Forrás: Life / Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Pedáns vagy kényszerbeteg, aki állandóan takarít?

A rendet és a tisztaságot mindenki, ám az utat, ami elvezet odáig, csak nagyon kevesen szeretik, sőt a...

Mit tegyünk, ha az idegeskedés miatt fáj a gyomrunk?

A gyomorfájdalom több ok miatt is kialakulhat. A fájdalmat kiválthatják vírusfertőzések, savas reflux, de gyomorfekély is állhat a...

Féltékenység, pénz, megcsalás – ezek a szakításhoz vezető leggyakoribb indokok

A kapcsolatok gyakran ugyanazokon a problémákon csúsznak el. Ilyen a pénz, az elköteleződés kérdése vagy a kommunikáció hiánya....

Eddig ezt cm-ben nem tudták túlszárnyalni, 230 cm és 82 kg-os, kapitális harcsa..

Óriás harcsát fogtak a gyomaendrődi Sirató-holtágon még két éve, de azóta sem fogott Magyarországon senki ilyen hosszú hatcsát.. Kétszázharminc...
facebook