11.9 C
Budapest
2022. szeptember. 29. csütörtök

Oda a nagy barátság! Most mi lesz? .. Zelenszkij bizonyára most nagyon ideges, hogy lehetséges lenne az, hogy á[email protected] őt Johnson és Biden?

Dátum:

Megosztás:

Orosz fegyverekben megtalálták azokban az országokban gyártott alkatrészeket, amelyek büntetőszankciókat vetettek ki és írtak alá Oroszország ellen..

Az ukránok legnagyobb meglepetésére, kilőtt és/vagy elfogott orosz tankok és egyéb hadiipíri eszközök vizsgálata során kiderült, hogy az eszközökben brit, amerikai, dél-koreai, tajvani és holland alkatrészek vannak!

1651588755 1yhzzqef1 md

Boris Johnsont éljenezték a parlamentben… ha nem is a britben, de ukrán Rádában, ahol nemzeti hősként tartják számon, Kijev melletti határozott kiállásáért. Johnsonról még utcát is el akarnak nevezni Ukrajnában.

Zelenszkij ideges:

Ezek után az ukránok egyből nem éljeneztek, és vélhetően utcát sem fognak elnevezni az angol miniszterelnökről, hanem inkább kérdőre vonják.

Nagy-Britanniában a hírre vizsgálatot jelentett be a kormány, de ez nem hatja meg az ukrán elnököt..

Zelenszkik bizonyára most nagyon ideges, hogy lehetséges lenne az, hogy á[email protected] őt Johnson és Biden?

A Telegraph című lap példaként hozza fel a véletlenül a brit miniszterelnök keresztnevét tartalmazó, Borisoglebsk-2 mobil zavaróállomást. Ebben az orosz eszközben brit, amerikai, dél-koreai, tajvani és holland alkatrészek találhatók; olyan országok gyártóitól, amelyeknek kormányai csatlakoztak a Moszkva elleni kemény szankciókhoz.

A brit alkatrészek között magasfrekvenciás tranzisztorok, polgári és katonai célra használható elektronikai komponensek voltak. A britek most azt vizsgálják, hogyan kerülhettek ezek az oroszokhoz. Bizonyára még a mostani invázió előtt, de mikor?

Nagy-Britannia már a Krím 2014-es elcsatolása után fegyverszállítási embargót vetett ki Oroszországra.

„Nagy-Britanniáé az egyik legszigorúbb és átláthatóbb exportkontroll rezsim a világon” – közölte a Nemzetközi Kereskedelmi Minisztérium.

Mosakodás:

A szabályozás értelmében tilos a polgári és katonai célokra felhasználható brit technológiák oroszországi exportja.

jelentés azt állítja, hogy

csehországi, szerbiai, örményországi, kazahsztáni, törökországi, indiai és kínai cégek „komoly kockázatot vállalnak, hogy kielégítsék az orosz igényeket”.

A briteknek ezért korlátozniuk kellene a harmadik országokba irányuló exportot, teszik hozzá. Viszont épp a jelentés napján közölte a brit kormány, hogy lazít az Indiába irányuló fegyverexport szabályozáson.

Nyitókép: Metin Aktas/Anadolu Agency via Getty Images

infostart nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor munkája nem volt hiábavaló! .. Jelzésértékű, hogy az EP-ben az európai reneszánszban reménykedő pártok határozottan kiálltak Magyarország mellett!

A támadásokról eleget hallottunk, eleget élvezkedett ezen a baloldali sajtó, arról azonban keveset beszélünk, hogy a vörös többségű...

2023. április 30-ig magánszemélyeket nem tehetnek ki önkormányzati bérlakásból!

Az MTI szerint Karácsony Gergely főpolgármester javaslatát egyhangúan támogatta a testület.. A döntés értelmében a Fővárosi Önkormányzat vállalta a...

Hamar itt a hideg, és aki egész évben nem készült fel, az könnyen megfázik, de van megoldás!

Kurkuma, gyömbér, sárgarépa, ebből készíts ívólevet! A gyömbér miatt egy kicsit erős lesz, de meg kell inni, és akkor...

„Sándor, Sándor, tűnj a p…mból” – skandálták az abortusztörvény ellen tüntetők a Belügyminisztérium előtt – Így zajlott a demonstráció

Szeptember 13-án jelent meg a Pintér Sándor, belügyminiszter nevéhez köthető rendelet, amely az abortusztörvény egyik mellékletén változtatott: eszerint...