2.1 C
Budapest
2023. december. 2. szombat

Oda a kereszténység értékei! Joe Biden aláírta az új törvényt!

Dátum:

Megosztás:

Gendersemleges megszólítás és transznemű kormánytag: már első napján a genderlobbinak kedvezett Joe Biden

Már az első hivatali napján a genderideológiának és a hozzá kapcsolódó LMBTQ-lobbinak kedvezett az Egyesült Államok új elnöke. Joe Biden arról írt alá rendeletet, hogy az iskolákban a gyerekek a saját, választott nemüknek megfelelő mosdót használhassák, és ennek megfelelően vegyenek részt a különböző sportokban is. Korábban azonban többekben is felháborodást okozott az, hogy transznemű lányok, azaz biológiailag fiúnak született sportolók versenyeznek a cisznemű (aki a születési nemével azonosul – szerk.) lányok ellen – hívja fel rá a figyelmet a V4NA nemzetközi hírügynökség. Közben elrendelte a Biden-kormányzat, hogy a Fehér Házhoz címzett elektronikus levelekben a „gendersemleges” Mx. rövidítést is lehessen használni a Mr., Ms. és Mrs. mellett. Továbbá kinevezte Amerika történelmének első transznemű egészségügyi miniszterhelyettesét, Rachel L. Levine személyében.

A szerdán beiktatott új elnök, a demokrata Joe Biden már első hivatali napjaiban számos, az elődje által meghozott intézkedést vont vissza vagy változtatott meg. Bár még alig került hivatalba Joe Biden, máris igyekszik az LMBTQ-lobbinak kedvezni.

Joe BidenFORRÁS: AFP/ANDREW CABALLERO-REYNOLDS

Már egy ideje gondot jelent az amerikai iskolákban az, hogy transznemű lányok, azaz eredetileg fiúnak született diákok együtt versenyeznek a biológiailag lány sportolókkal.

EMIATT AZONBAN A LÁNYOK HÁTRÁNYBA KERÜLNEK, HISZEN A FIÚNAK SZÜLETETT VERSENYZŐK TELJESEN MÁS TESTI ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZNEK, ÉS ÍGY IGAZSÁGTALAN ELŐNYRE TEHETNEK SZERT A VERSENYBEN.

Hogy ezt elkerüljék, több államban is törvénytervezetet mutattak be annak érdekében, hogy mindenki csak a biológiai nemének megfelelő kategóriában és sportágban versenyezhessen. Végül ebből törvény csak Idahóban lett.

Ezt a hozzáállást támogatta a Trump-adminisztráció, és még az is felmerült, hogy megvonnák a támogatásokat azon iskoláktól, ahol a transznemű diákok együtt versenyezhetnek a cisznemű társaikkal.

Joe Biden azonban most ezen változtatott ÉS A GENDERIDEOLÓGIÁNAK KEDVEZETT.

Arról adott ki rendeletet, hogy harcolni kell a nemi identitáson és a szexuális orientáción alapuló – állítólagos – diszkrimináció ellen.

Így az amerikai iskolákban a gyerekeknek nem kellene azon aggódniuk, hogy bemehetnek-e az általuk választott mosdóba, öltözőbe, vagy hogy versenyezhetnek-e a választott nemüknek megfelelő sportágban.

EZZEL LÉNYEGÉBEN ENGEDÉLYEZTE, HOGY A FIÚNAK SZÜLETETT SPORTOLÓK A LÁNYOK ELLEN VERSENYEZZENEK.

 

A Fehér Ház is gendersemleges lesz

A rendelet még arra is kitért, hogy egyenlő bánásmódra van szükség a munkahelyeken és az egészségügyi ellátásban, szintén a nemi identitástól és szexuális orientációtól függetlenül.
De nem csak ez a változás történt az LMBTQ-lobbi javára az elmúlt napokban. Az új elnökségnek köszönhetően megújult a Fehér Ház weboldala, és vele együtt a kapcsolattartó űrlap is.

megszólítások között így most már a Mr., a Ms. és a Mrs. mellett helyet kapott a gendersemleges Mx. is.

Az űrlapot kitöltő emberek ráadásul azt is megválaszthatják, hogy milyen névmással hivatkozzanak rájuk. Természetesen a „haladás” jegyében már nemcsak hím és nőnemű névmásokat lehet kiválasztani, hanem a semlegesnek számító „they/them” megnevezést is. Valamint lehetőség van ezen kívül „más” névmás megadására, és arra is, hogy semmilyen névmást se adjon meg az illető.

Joe Biden kinevezte Amerika történelmének első transznemű kormánytagját

Joe Biden az általa „sokszínűnek” nevezett kormányzatában helyet biztosított a 64 éves dr. Rachel L. Levine gyermekorvosnak is, aki

AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK TÖRTÉNELMÉBEN AZ ELSŐ OLYAN TRANSZNEMŰ SZEMÉLY, AKI ILYEN MAGAS TISZTSÉGET BETÖLTHET.

Dr. Rachel L. Levine. FORRÁS: WIKIPEDIA/FLICKR/GOVERNOR TOM WOLF

RACHEL LEVINE UGYANIS EGÉSZSÉGÜGYI MINISZTERHELYETTES LETT.

Az újdonsült miniszterhelyettes transznőként határozza meg magát, 2011-ig még férfiként élt, Richard néven, de akkortól kezdődően – valamilyen mértékben – nemet váltott.

Mielőtt Dr. Rachel L. Levine transznő lett, férfiként házasságban élt egy nővel, és van két vérszerinti gyereke. Egyébként a Harvardon tanult, és a kinevezése előtt Pennsylvania állam főorvosaként dolgozott.

origo

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este: Reszkessetek betörők 3-4 – videók

Teljes filmek magyarul: Reszkessetek betörők 3. Reszkessetek betörők 4. Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of...

Piros riasztást is kiadhatnak – mutatjuk, hol tart legtovább az ónos eső

Budapesten kora délutánra lecseng a havazás, esőbe, majd ónos esőbe vált a csapadék halmazállapota. Budapesten is jégpáncélos területek...

Orbán Viktor: Magyarország nem vétózik, olyan, hogy vétó, nincs

A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban feltett kérdésekre válaszolt. Szólt Ukrajna EU-csatlakozásának támogatásáról, a pénzügyi segítségről, a...

Miért jó szigetelőanyag a kőzetgyapot?

A kőzetgyapotot sokan csak homlokzati szigetelőként ismerik, pedig remek tulajdonságai miatt más szigetelési feladatot is elláthatunk vele. Aki csak...