32.1 C
Budapest
2022. augusztus. 17. szerda

Nyugat-Sussex – Ők nyerték a mesés jackpotot az eurós szerencsejátékon! – videó

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Egy építőmunkásként dolgozó férfi és bolti eladó felesége nyerte meg az EuroMillions 105 millió fontos jackpot nyereményét. Az elképesztő összeg közel 41 milliárd forintnak felel meg

A 42 éves Steve Thompson és 41 éves szlovák felesége Lenka, Nyugat-Sussex-ban élték hétköznapi életüket, amíg a hétvégén fenekestül fel nem fordult az életük, ugyanis a lottónyereménnyel ők lettek a “National Lottery” azaz a brit nemzeti lottó kilencedig legnagyobb összegét megnyerő szerencsés nyertesei.

A pár 17 éve ismerkedett meg, azóta alkotnak egy párt, 13 éve már házasok is. A párnak három gyermeke van.

A nyertesek vélhetően még nem igazán dolgozták fel, hogy a nyereményük meghaladja olyan hírességek vagyonát is, mint Harry Styles, Daniel Radcliffe vagy Emma Watson

A pár egyelőre egy 47 millió forintot érő kis házban lakik, de vélhetően a pénzből futja majd a 8, 10 és 15 éves gyerekeknek külön szobával felszerelt házra is.

Steve 25 éve lottózik, ennyi idő után talált rá a szerencse, aki a nyereménytől függetlenül nem szeretné cserben hagyni munkatársait és megbízóit, ezért az eddig elvállalt munkáit mindenképpen elvégzi még, illetve a helyi közösségen is szeretne majd az összegből segíteni.

A pillanatra amikor megtudta hogy milliomost lett úgy emlékezik vissza, hogy azt hitte azonnal szívrohamot kap.

Elkezdtem remegni. Tudtam hogy ez egy óriási összeg, de fogalmam sem volt mit csináljak. Szerintem közel voltam hozzá hogy szívrohamot kapjak“- meséli a szerencsés férfi.

A legnagyobb nyereményt Colin és Chris Weir tudhatja magának a EuroMillions nyereményeinek történetében, ők 2011-ben 161 millió fonttal, azaz körülbelül 63 milliárd forinttal lettek gazdagabbak.

Videó a nagyszerű eseményről:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7726285/Couple-scooped-105-MILLION-Euromillions-jackpot-revealed.html#v-4973196676288001574

 

Íme az eredeti cikk:

‘Don’t worry, I’ll get all my jobs done!’: Builder who scooped £105m EuroMillions jackpot promises he WON’T abandon his customers as he reveals how he and his Slovakian wife will spend their vast winnings

  • Steve and Lenka Thomson are ninth-biggest winners in history of the lottery 
  • 42-year-old builder and his 41-year-old wife are from from Selsey, West Sussex
  • Couple are now wealthier than Daniel Radcliffe, Emma Watson and Ronnie Wood 
  • Their son, 10, asked for a Tesla car, while their daughter, 8, asked for pink iPhone
  • Mr Thomson’s parents refused to believe he scooped the life-changing jackpot 

A builder and his shop assistant wife have today been named as the winners of the £105 million EuroMillions jackpot.

Self-employed Steve Thomson 42, and his wife Lenka, 41, from Selsey in West Sussex, have become the ninth-biggest winner in the history of the National Lottery.

Mrs Thomson, who is originally from Slovakia, works in a Premier newsagents and met her husband while working at a campsite 17 years ago, tying the knot four years later.

They currently live in a £120,000 terraced house but now plan to buy a new home so that their two sons aged 10 and 15, and their daughter, eight, can each have their own bedroom – making their living conditions, ‘a bit more harmonious’.

Their 10-year-old son has already asked for a Tesla car, while their eight-year-old daughter has asked for a pink iPhone.

Mr Thomson, who has been playing the lottery regularly for 25 years, has promised to help the local community and complete all his outstanding jobs before Christmas.

He told customers today: ‘Don’t worry, I’ll hold to it and get all my jobs done!’

The couple are now wealthier than Harry Styles, Daniel Radcliffe and Emma Watson

The couple are now wealthier than Harry Styles, Daniel Radcliffe and Emma Watson

Self-employed builder Steve Thomson, 42, and his wife Lenka Thomson, 41, from Selsey

Self-employed builder Steve Thomson, 42, and his wife Lenka Thomson, 41, from Selsey

Steve Thomson and his wife Lenka have become the ninth-biggest winner in the history of the National Lottery

 

Steve Thomson and his wife Lenka have become the ninth-biggest winner in the history of the National Lottery

They currently live in a £120,000 three bedroom terraced home but now plan to buy a new home so that their three children can each have their own bedroom

DailyMail, Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Pedáns vagy kényszerbeteg, aki állandóan takarít?

A rendet és a tisztaságot mindenki, ám az utat, ami elvezet odáig, csak nagyon kevesen szeretik, sőt a...

Mit tegyünk, ha az idegeskedés miatt fáj a gyomrunk?

A gyomorfájdalom több ok miatt is kialakulhat. A fájdalmat kiválthatják vírusfertőzések, savas reflux, de gyomorfekély is állhat a...

Féltékenység, pénz, megcsalás – ezek a szakításhoz vezető leggyakoribb indokok

A kapcsolatok gyakran ugyanazokon a problémákon csúsznak el. Ilyen a pénz, az elköteleződés kérdése vagy a kommunikáció hiánya....

Eddig ezt cm-ben nem tudták túlszárnyalni, 230 cm és 82 kg-os, kapitális harcsa..

Óriás harcsát fogtak a gyomaendrődi Sirató-holtágon még két éve, de azóta sem fogott Magyarországon senki ilyen hosszú hatcsát.. Kétszázharminc...
facebook