17.4 C
Budapest
2022. május. 25. szerda

Nyomtalanul eltűnt a TV2 egykori gyereksztárja, két napja keresik

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Pén­tek óta hiába ke­re­sik Rubay Lacit, akit Az Ének Is­ko­lája című mű­sor­ban is­mert meg az or­szág. A műsor két évvel ez­előtti dön­tő­sé­nek el­tű­né­sét a Fa­ce­boo­kon is köz­zé­tet­ték, és arra kérik a ne­te­ző­ket, ha bár­mit tud­nak róla, azon­nal ér­te­sít­sék a rend­őr­sé­get.

Kétségbeesetten keresi a fél ország Rubay Lacikát, akit péntek este 8 óra körül láttak utoljára.

Azóta viszont semmi hír Az Ének Iskolájának két évvel ezelőtti döntőséről. Egyik ismerőse a Facebookon is közzétette a fiú eltűnését, és azt kéri a netezőktől, hogy aki bármit tud a két napja eltűnt Lacikáról, az azonnal értesítse a rendőrséget.

Az eltűnt tehetséget a TV2 műsorának döntőjében sokan támadták hangja miatt. Akkor még ugyanis senki nem tudta, hogy az nap betegen állt színpadra, fellépése után pedig azonnal meg kellett műteni a manduláját.

3f826cdf6a984d7d0dfa488bda6fdf1555778fde
Fotó: Facebook
Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

3 érv, hogy miért a faktoringot érdemes választanod vállalkozóként

2022-ben talán minden eddiginél fontosabb, hogy vállalkozóként alternatív pénzügyi megoldásokat is eszköztárunkba emeljünk. A vállalkozói hitelek egyre drágábbak, és...

Rendkívüli bejelentés: Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány – videó

Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/505480614638923 Facebook Hirmagazin.eu

Kidobták a szülei, ezért akart öngyilkos lenni a fiú Margit-hídon

Fináncz Dominik szerda délután munka után sétált hazafelé, amikor meglátta a Margit híd korlátjába kapaszkodó fiatalt. Zsigereiben érezte, hogy...

Kevesebb és drágább lesz idén a hazai görögdinnye: akár 40 százalékkal is többet fizethetünk érte, mint tavaly

Az importverseny viszont idén várhatóan valamivel kevésbé szorítja majd a hazai dinnyetermelőket, hiszen az extrém magas üzemanyagárak miatt...