21.7 C
Budapest
2023. szeptember. 25. hétfő

Nyomtalanul eltűnt a TV2 egykori gyereksztárja, két napja keresik

Dátum:

Megosztás:

Pén­tek óta hiába ke­re­sik Rubay Lacit, akit Az Ének Is­ko­lája című mű­sor­ban is­mert meg az or­szág. A műsor két évvel ez­előtti dön­tő­sé­nek el­tű­né­sét a Fa­ce­boo­kon is köz­zé­tet­ték, és arra kérik a ne­te­ző­ket, ha bár­mit tud­nak róla, azon­nal ér­te­sít­sék a rend­őr­sé­get.

Kétségbeesetten keresi a fél ország Rubay Lacikát, akit péntek este 8 óra körül láttak utoljára.

Azóta viszont semmi hír Az Ének Iskolájának két évvel ezelőtti döntőséről. Egyik ismerőse a Facebookon is közzétette a fiú eltűnését, és azt kéri a netezőktől, hogy aki bármit tud a két napja eltűnt Lacikáról, az azonnal értesítse a rendőrséget.

Az eltűnt tehetséget a TV2 műsorának döntőjében sokan támadták hangja miatt. Akkor még ugyanis senki nem tudta, hogy az nap betegen állt színpadra, fellépése után pedig azonnal meg kellett műteni a manduláját.

3f826cdf6a984d7d0dfa488bda6fdf1555778fde
Fotó: Facebook
Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ezért lehet fontos segítség a konyhában egy okosmérleg

Az SKS 707X konyhai mérleg akár okostelefonnal is párosítható Budapest, 2023. szeptember 25. –  A technológia fejlődésének köszönhetően egyes...

NAPÚT – 6: AZ Utolsó vacsora szereplői – Fülöp

A negyedik apostol Fülöp. A rák csillagjegynek sokszoros jelentése is van! Egyrészt ekkor van a nyári napforduló, vagyis június...

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 3

További egyszerű tények: A Földön mindenhol van kőolaj, csak a geológiai struktúrák miatt van, ahol sokkal gazdaságosabb kitermelni, mint...

A legnépszerűbb online játékok, amelyeket 2023-ban adták ki

A legnépszerűbb online játékok, amelyeket 2023-ban adták ki Ahogy a világ egyre inkább digitálissá válik, az online játékok iránti...