26.6 C
Budapest
2022. május. 21. szombat

Nyomozás..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

El kell kezdeni dolgozni – az elmúlt napokban ez lett a jelmondata szinte valamennyi ellenzéki pártnak. Szép dolog az őszinte felismerés, na de mit csináltak eddig?

Kép: Mandiner

Az újabb megsemmisítő vereség után az ellenzék köreiben sajátos nyomozómunka vette kezdetét: azt próbálják kideríteni az érintettek, hogy miért szavaztak nagyon sokan a Fideszre, és ezzel párhuzamosan miért szavaztak nagyon kevesen rájuk. Az okok összetettek és részletgazdagok, az azt nyomozó ellenzéki szereplők nem mindig, így április elején-közepén sokszor hallhatta a közélet iránt érdeklődő polgár, hogy „csalás”, meg „csalás” és „diktatúra”.

Az utóbbi napokban aztán egyes bukott választási résztvevők új strófával gazdagították a mondókát, így most már ott tartunk, hogy „el kell kezdeni dolgozni” s „le kell menni vidékre”. Persze a csalásos, diktatúrázós rész nem maradhat el.

Érdemes elidőzni egy kicsit az új ellenzéki felismerésnél: annál, hogy dolgozniuk kellene. Hogy csinálni kellene végre valamit a fizetésért azon kívül, hogy mikrofonokba, diktafonokba mondják az egyre kevesebb embert érdeklő lózung­gyűjtemény valójában semmiről nem szóló aktuális darabjait. Jó, ha tudja minden érintett, hogy az országban munkaerőhiány van: ha ennél jobb nem megy, mindenkit vár a gyári futószalag, a közértben a kassza vagy – nemsokára – az uborkaföldön a termény.

Forrás: magyaridok.hu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Török harci repülőgépek sértették meg a görög légteret egy amerikai támaszpont közelében

Athén a történtek miatt tiltakozását fejezte ki a török nagykövetnél, s tájékoztatta az ügyről az EU-t, a NATO-t...

Gárdony polgármestere szerint a kutyasétáltatók vigyék haza a kutyaürüléket – Szólj hozzá!

Tóth István, Gárdony polgármestere egy Facebook-posztban számolt be arról, hogy a családjával idén is részt vett a TeSzedd! országos szemétszedő akción,...

Vége a találgatásoknak: Kiderült, ennyit ér Berki Krisztián hagyatéka

Berki Krisztián halálával nem csupán egy fiú, egy apa, egy férj és egy barát távozott, de egy márka...

Egy középiskolai tanár a Deák téren koldul – Szólj hozzá!

Kérem, segítsenek! Középiskolai tanár vagyok – ez a felirat szerepel annak a fiatalnak a tábláján, aki a budapesti Deák...