14.7 C
Budapest
2023. március. 20. hétfő

Nyílt utcán ölte meg szerelmét, brutális részletek derültek ki a gyilkosságról

Dátum:

Megosztás:

A nő kétségbeesve kiabált segítségért, amikor a szomszéd mentőt hívott Tibor átvágta szerelme nyakát…

Megtörten érkezett a Zalaegerszegi Törvényszékre a férfi, aki korábban Nagykanizsán, az utcán brutális kegyetlenséggel megölte a barátnőjét. N. Tibor örökre rácsok mögé kerülhet, ha a bíróság bűnösnek találja emberölés bűntettében.

A férfi magánkívül volt, amikor másfél évvel ezelőtt a rendőrök kiérkeztek a helyszínre.

Engem biztosan nem kaptok el, inkább megölöm magam – kiabálta az utcán, és közben azzal a késsel vagdosta a saját karját, amivel korábban megölte a szerelmét.

A nő szakítani akart vele. Néhány holmijáért ment el korábbi élettársához, aki az édesanyjánál lakott Nagykanizsán. Korábban három évig éltek együtt, egy ideig Ausztriában dolgoztak együtt, ám a kapcsolatuk egyre inkább megromlott. Tibor azonban a sok veszekedés ellenére sem akart szakítani a nála öt évvel idősebb párjával. Ragaszkodott hozzá, részben azért, mert úgy gondolta, hogy szereti, másrészt attól félt, hogy az asszony ártani fog a gyerekeinek. A gyilkosságot megelőzően a közösségi oldalon balhéztak össze, ahol a nő egykori párja gyerekeit szapulta.

Amikor megérkezett a holmijáért, már az utcán veszekedni kezdtek. A férfi egy vastárggyal kétszer fejbe vágta volt élettársát, majd egy késsel szurkálta, ahol csak érte. Mire az egyik szomszéd kihívta a mentőket és a rendőrséget, elvágta a nő nyakát.

A tegnap ismertetett vádirat szerint az áldozatnak nem volt esélye a túlélésre, a fejét ért szúrások például egészen csontig hatoltak, sérülései túlságosan súlyosak voltak. A tettesnél enyhítő körülményként kell számításba venni, hogy a szakértők szerint a gyilkosság elkövetésekor kóros elmeállapotban szenvedett.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Esti torna mindenkinek – videó

Mozogj többet, élj tovább! Videó forrása Hirmagazin.eu

Esti mese gyermekeknek – videó

Jó éjszakát gyerekek! Esti mese - videó Videó forrása Hirmagazin.eu

Ma este: Jackie Chan – Kém a szomszédban;.. Holnap este: Anthony Quinn, Kevin Costner, Madeleine Stowe – Revans – videó

Bob Ho (Jackie Chan) a beépített szuper-spéci titkos ügynök diktátorokat, terroristákat és gonosz birodalmakat vont ki a forgalomból,...

Szakértő a Blikknek: ha Putyin Magyarországra jönne, letartóztatnák… Vagy mégsem?

A Nemzetközi Büntetőbíróság háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin ellen. A hágai intézmény közleménye szerint megalapozott a...