-2.6 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Nyemcov-gyilkosság: Ingusföldön vették őrizetbe a gyanúsítottakat

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

2015 03 08 071641
Forrás: MTI | 2015. 03. 07. 22:20:21

Anzor Gubasevet akkor fogták el, amikor Malgobek városból gépkocsival tartott Voznyeszenszkaja falu felé, ahol anyja él. A másik gyanúsítottat, Zaúr Dadajevet Magasz városában vették őrizetbe. Barahajev tájékoztatása szerint Gubasev egyik fivérét ugyancsak őrizetbe vették.
Ingusföldön vették őrizetbe a Borisz Nyemcov orosz ellenzéki vezető meggyilkolása ügyében gyanúsított két személyt – mondta szombaton a TASZSZ orosz hírügynökségnek Albert Barahajev, az ingusföldi nemzetbiztonsági tanács titkára.

Az Oroszországi Föderációhoz tartozó kaukázusi köztársaság tisztségviselője szerint Anzor Gubasevet akkor fogták el, amikor Malgobek városból gépkocsival tartott Voznyeszenszkaja falu felé, ahol anyja él. A másik gyanúsítottat, Zaúr Dadajevet Magasz városában vették őrizetbe. Barahajev tájékoztatása szerint Gubasev egyik fivérét ugyancsak őrizetbe vették.

Elmondta, hogy Gubasev és Dadajev családtagjai Csecsenföldről költöztek át a hatvanas években Voznyeszenszkajába. Anzor Gubasevnek és Zaúr Dadajevnek Csecsenföld fővárosában, Groznijban volt lakása, ott is laktak. Barahajev úgy tudja, hogy Dadajev mintegy tíz évig szolgált a csecsen belügyminisztérium “Észak” nevű zászlóaljában.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Vegyi fegyver bevetésével vádolták meg az ukrán hadsereget, nagyon sokan rosszul lettek, eddig halálos áldozatokról nincs hír..

Vegyi fegyver bevetésével vádolta meg az ukrán fegyveres erőket az Ukrajnától elcsatolt donyecki régió megbízott vezetője, az orosz...

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...