Hirmagazin.eu
Főoldal » Nukleáris 9/11 jöhet
Külföld

Nukleáris 9/11 jöhet

Egy stra­té­giai elem­zés­sel fog­lal­kozó ame­ri­kai cég ve­ze­tője sze­rint ka­taszt­ro­fá­lis jövő vár­hat az Ame­ri­kai Egye­sült Ál­la­mokra, ha Észak-Korea ki­lövi a ra­ké­tá­ját. Már pedig Kim Dzsong Un nem az át­gon­dolt ter­ve­i­ről híres.

Victor Cha szerint ez a nukleáris támadás olyan mértékű pusztítást vihetne végbe az országban, mint a 9/11-es terrortámadás. Észak-Korea már több kisebb-nagyobb hatótávolságú ballisztikus rakétát is tesztelt az utóbbi időkben, és a szakértő szerint csak egyetlen okból nem lőttek még az Egyesült Államok irányába: kivárják, hogyan alakul a dél-koreai belpolitikai válság.

A déli országban ugyanis korrupciós vádak miatt megbukott az elnök, és egyelőre még nem rendeződött a helyzet. Eközben több ezer észak-koreai dolgozik külföldön, fizetése nagy részét hazautalva – Dzsong Unék az ő helyzetüket sem szeretnék veszélyeztetni.

Amerika azonban a jelek szerint meg tudná védeni magát:Japánnal közösen a napokban tesztelték rakétaelhárító rendszerüket Hawaii-on. A védelmi berendezés még a levegőben meg tudja semmisíteni az országra kilőtt nukleáris fegyvert, így Cha baljós jövőképe ellenére sem okozhat komolyabb gondokat egy esetleges észak-koreai agresszió.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Öngyilkos merényletet akartak elkövetni egy kansasi katonai bázisnál

info

Túrázni indultak a szülők az 1 éves kislányukkal, de haza már sosem értek

Mazsi

Kifelé az EU-ból: egyre derűlátóbbak a britek

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....