20.2 C
Budapest
2022. május. 28. szombat

Notórius törvénysértőt fogtak el Pest megyei rendőreink! Gratulálunk és köszönjük!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Első körben a biztonsági öv hiánya tűnt fel a budakeszi rendőröknek, törvénytelenségek sora lett az intézkedés vége.

Gépkocsizó járőrszolgálat közben, 2021. március 8-án délután, Budakeszi, Királyleányka utcában vették észre a rendőrök egy szemből elhaladó kocsi sofőrjénél a bekötetlen biztonsági övet. Megfordultak és egyértelmű jelzésekkel tudatták megállítási szándékukat.

 

A sofőr ezek ellenére kövér gázt adott és próbált elmenekülni, a rendőrök utána. A követés az utca végéig tartott, a sofőr egy füves területen megállt, majd kipattant a kocsiból. További menekülésére esélyt sem adva a járőrök elfogták.

Kiderült, a sofőr megijedt a rendőröktől, ezért fogta menekülőre. Ijedtségére okot – elmondása szerint – az a tény adott, hogy vezetői engedélye nincs és a vezetéstől is eltiltották. Ám ezzel még nem ért véget a történet, mivel a kocsi csomagtartójából egy kb. 40 cm hosszú bozótvágó került elő, a jobb első ülésen pedig egy tégely hevert, zöld növényi tartalma jellegzetes illatot árasztott, bár a sofőr állította, az csak teafű.

Erre a helyszínre kért kutya is rácáfolt, amikor egyértelmű jelzést adott a cuccra. A sofőr papírjai, valamint a járműben tartott dolgai mellett a kocsival sem volt minden rendben. Műszaki érvényessége közel egy éve lejárt, biztosítás nem volt rajta, tavaly nyáron pedig kivonták a forgalomból.

A 45 éves budapesti férfit előállították, a kapitányságon végzett gyorsteszt pedig tovább bővítette a bűnlajstromot, tekintve, hogy amfetaminra és THC-re pozitív eredményt mutatott.

A Budaörsi Rendőrkapitányságon a közlekedési szabálytalanságok, valamint a közbiztonságra különösen veszélyes eszköz miatt szabálysértési feljelentés készült, valamint kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

 

police

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner

Kapcsolódó hírek

Három fontos témával foglalkozunk ma videónkban: Megtorlástól retteg …; – Minizsenik vagy autisták? – Galla Miklós meztelenkedett; – videó (18+)

MEGTORLÁSTÓL RETTEG - exkluzív interjút adott az az édesanya, akit vert és prostitúcióra kényszerített 17 éves barátja. A...

“Ha a biztonsági cég embere nem hagyja ott a gyermekemet magára a füstölő lakásban, akkor a fiunk még ma is élhetne” – Babicsek Bernát...

Babicsek Bernát szülei, miután megkapták fiuk halálával kapcsolatos nyomozati anyagokat, úgy vélik, a 41 éves színész ma is...

Új jelképeket kap Salgótarján várossá válása századik évfordulóján

Salgótarján idén ünnepli várossá válásának századik évfordulóját, a centenárium alkalmából polgármesteri lánccal és városkulccsal bővítik az önkormányzati jelképek...

Kislányom beleharapott a virslibe, majd fuldokolni kezdett. Ez volt benne:.. – Oszd meg, hogy minden anyukához és mindenkihez eljusson!

“Anyukák és mindenki!!! Már eltelt több óra azóta, hogy reggeliztünk a kislányommal, de azóta remegek az idegességtől.." Egy édesanya...