24.8 C
Budapest
2023. május. 29. hétfő

Nostredamus 2022-re az egész világot megrengető háborút jósolt, .. és akik túlélik, újra vadászatból és halászatból fognak élni, mint az ősemberek..

Dátum:

Megosztás:

Az ember sajnos olyan, hogy hajlamos az efféle jóslatokra a korábbi történéseket valahogy beigazolni..

Itt vannak a részletek, hogy mit írt Nostredamus, szólj hozzá, mondd el Te is a véleményedet, hogy ez lehetséges lenne-e!

Hátborzongató jóslata szerint az emberiségre csontig hatoló megpróbáltatások várnak…

Nostradamus nevét nagyon sokan ismerik.

Ő volt aza jós próféta, aki különféle látomásokkal, víziókkal volt képes előre megmondani azt, hogy mi fog történni a jövőben.

A jóslatai rendre beigazolódtak az elmúlt évszázadokban, és a közelmúlt évtizedeiben is.

Éppen ezért egyre aggasztóbb, hogy a 2022-re szánt víziója rendkívül borús képet fest az emberiség elé.

Először is, ki fog robbanni a III. nagy világégés.

Pontosan nem tudni mikor, de idén kezdetét veheti egy olyan nagy és nukleáris háború, melybe a világ nagy része be fog vonódni.

Éppen ezért rendkívüli mértékű lesz a pusztítás, jóformán mindenki bele fog pusztulni, mert annyira el fog fajulni a helyzet.

Meglepő módon azonban a jóslat azt mondja, hogy a nagy háború valahol Franciaországban fog először eszkalálódni, majd ez átterjed Európa többi országára is.

A háború összesen 27 éven át fog tartani, ezalatt újra romokba fog dőlni az egész európai kontinens.

Ezen idő alatt több nagyobb rengés is végig söpör a bolygón.

Hatalmas természeti katasztrófák, főleg földrengések fognak pusztítani.

Sokak szerint ez arra utal, hogy a geológiai időzített bomba, a Tűzgyűrű mentén fog elindulni egy rengéshullám.

A háború és a kataklizmák miatt a világ gazdasága is teljesen össze fog omlani a jóslat szerint.

Egyetlen pozitívnak mondható hozadéka lesz a nagy próféta szerint a háború utáni életnek, hogy az őskorbeli önmagunkra találunk rá és újrakezdődik az élet.

.. Vagyis azok, akik túlélik a harmadik világháborút és a természeti katasztrófákat, egy hosszú élet elé fognak nézni.

Vajon tényleg valóra fognak válni ezek a jóslatok, vagy csak annyira keressük Nostredamus írásaiban a jóslatokat, hogy mindenféle rémisztő marhaságot is hajlamosak vagyunk kiolvasni belőle!

 

Szólj hozzá, mondd el a véeményedet Te is!

kimondottigazsagok nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Így fenyegetőznek az ukránok

Az ukrán ellentámadás még nem kezdődött el, de holnap, holnapután vagy egy hét múlva megindulhat Olekszij Danilov, az...

Fél „falat”-nak sem elég ez az egy adag fagyi, Japánban lehet kapni és átszámítva 2,2 Millió Ft az ára..

A világ legdrágább fagylaltjainak megkóstolásához mélyen a zsebébe kell nyúlnia az embernek. Cikkünkben bemutatjuk a világ legdrágább fagylaltjai, illetve...

A végsőkig küzdött: Szomorú részletek a keresésről! – A MOUNT EVEREST lesz SUHAJDA SZILÁRD végső nyughelye..

Talán már nincs is olyan ember az országban, aki ne hallott volna Suhajda Szilárd szívszorító drámájáról. A magyar hegymászót...

Magyar animációs filmé a rövidfilmes Arany Pálma

Buda Flóra Anna francia-magyar koprodukcióban készült 27 című animációs filmje nyerte el szombat este a legjobb rövidfilmnek járó...