23.6 C
Budapest
2024. május. 19. vasárnap
HomeTudástárTudástár - minden érdekességNostredamus 2022-re az egész világot megrengető háborút jósolt, .. és akik túlélik,...

Nostredamus 2022-re az egész világot megrengető háborút jósolt, .. és akik túlélik, újra vadászatból és halászatból fognak élni, mint az ősemberek..

Az ember sajnos olyan, hogy hajlamos az efféle jóslatokra a korábbi történéseket valahogy beigazolni..

Itt vannak a részletek, hogy mit írt Nostredamus, szólj hozzá, mondd el Te is a véleményedet, hogy ez lehetséges lenne-e!

Hátborzongató jóslata szerint az emberiségre csontig hatoló megpróbáltatások várnak…

Nostradamus nevét nagyon sokan ismerik.

Ő volt aza jós próféta, aki különféle látomásokkal, víziókkal volt képes előre megmondani azt, hogy mi fog történni a jövőben.

A jóslatai rendre beigazolódtak az elmúlt évszázadokban, és a közelmúlt évtizedeiben is.

Éppen ezért egyre aggasztóbb, hogy a 2022-re szánt víziója rendkívül borús képet fest az emberiség elé.

Először is, ki fog robbanni a III. nagy világégés.

Pontosan nem tudni mikor, de idén kezdetét veheti egy olyan nagy és nukleáris háború, melybe a világ nagy része be fog vonódni.

Éppen ezért rendkívüli mértékű lesz a pusztítás, jóformán mindenki bele fog pusztulni, mert annyira el fog fajulni a helyzet.

Meglepő módon azonban a jóslat azt mondja, hogy a nagy háború valahol Franciaországban fog először eszkalálódni, majd ez átterjed Európa többi országára is.

A háború összesen 27 éven át fog tartani, ezalatt újra romokba fog dőlni az egész európai kontinens.

Ezen idő alatt több nagyobb rengés is végig söpör a bolygón.

Hatalmas természeti katasztrófák, főleg földrengések fognak pusztítani.

Sokak szerint ez arra utal, hogy a geológiai időzített bomba, a Tűzgyűrű mentén fog elindulni egy rengéshullám.

A háború és a kataklizmák miatt a világ gazdasága is teljesen össze fog omlani a jóslat szerint.

Egyetlen pozitívnak mondható hozadéka lesz a nagy próféta szerint a háború utáni életnek, hogy az őskorbeli önmagunkra találunk rá és újrakezdődik az élet.

.. Vagyis azok, akik túlélik a harmadik világháborút és a természeti katasztrófákat, egy hosszú élet elé fognak nézni.

Vajon tényleg valóra fognak válni ezek a jóslatok, vagy csak annyira keressük Nostredamus írásaiban a jóslatokat, hogy mindenféle rémisztő marhaságot is hajlamosak vagyunk kiolvasni belőle!

 

Szólj hozzá, mondd el a véeményedet Te is!

kimondottigazsagok nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work