9.4 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeÉletmódÉletmód hírekNostradamus megjósolta, mikor hal meg II. Erzsébet királynő: az is kiderült, ki...

Nostradamus megjósolta, mikor hal meg II. Erzsébet királynő: az is kiderült, ki követi III. Károlyt a trónon

Nostradamus jóslata szerint III. Károly király uralkodása nagyon rövid lehet, mivel idővel lemond a trónról. Utána valamilyen módon Harry herceg lehet a következő brit uralkodó.

Mario Reading író, a 16. századi asztrológus, Nostradamus jóslatainak vezető szakértője azt állítja, III. Károly király Diana hercegnőtől való válása széleskörű ellenszenved vált ki, amely az új királyt a trónról való lemondásra kényszeríti. A szerző 2005-ben írt könyvében újraértelmezi Nostradamus 447 évvel ezelőtti eredeti jóslatait, amelyben azt is kifejti: egy olyan ember kerül majd a trónra, aki soha nem számított arra, hogy király legyen.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A könyvben Reading továbbá az asztrológus 1555-ben írt rejtélyes versei használta fel, hogy pontosan megjósolja Őfelsége II. Erzsébet királynő halálának évét. Arra jutott, hogy Nostradamus szerint II. Erzsébet 2022 körül, körülbelül kilencvenhat évesen hal majd meg, öt évvel fiatalabban, mint az édesanyja.

Továbbá azt is feltételezi, hogy a szigetek királya kifejezés azt jelenti, hogy III. Károly király uralkodásának kezdetére a Brit Nemzetközösség nagy része elszakad, így a birodalom majd csak a britekre korlátozódik.

Valószínűsíti azt is, hogy III. Károly királyt folyamatos nyomás éri, hogy lemondjon a trónról Vilmos herceg javára. Ám Nostradamus szerint nem Vilmos herceg lesz a következő uralkodó, hanem egy olyan ember, aki soha nem számított arra, hogy király legyen.

Reading szerint a rejtélyes uralkodó Harry herceg lehet, aki 38 éves korában IX. Henrik néven lehet király – írja a Daily Star.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work