27.2 C
Budapest
2022. augusztus. 10. szerda

Nógrádi: Készülni kell, már szervezik az új merényleteket

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: M1

Az Iszlám Államot hamarosan felszámolják, az életben maradt emberei pedig szétrajzanak a világban, és terrortámadásokat fognak végrehajtani. Ezeket már szervezik, ami teljesen új kihívást jelent majd Európának és Észak-Amerikának – mondta Nógrádi György elemző.

Teljesen logikus, hogy Magyarország második kerítést épít a szerbiai határárán, mert meg akarja akadályozni, hogy ellenőrizetlenül jöjjenek be emberek. Ha pedig Románia felől érkeznének az országba nagy létszámban ilyen személyek, akkor megtesszük a szükséges lépéseket – mondta az M1 csatornán Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.

Az elemző megjegyezte, ahogy jobb lesz az idő, sokkal több migráns fog jönni. Tavaly több mint egymillióan érkeztek Európába, ám ebből 300 ezren pillanatok alatt eltűntek, és a hatóságoknak fogalma sincs, hol vannak – tette hozzá.

Nógrádi: Készülni kell, már szervezik az új merényleteket

Nógrádi György arról is beszélt, hogy az Iszlám állam célja radikalizálni Európát. Azoknak a dzsihadistáknak pedig, akik úgymond visszatértek Németországba vagy Svédországba, a 90 százaléka iraki, szíriai, palesztin, afrikai származású személy, aki csak megkapta az adott európai ország állampolgárságát, tehát el lehetne tőlük venni, ha az Európai Unió végre egységes lenne. Hozzátette, a migránsok nem tudnak, nem akarnak integrálódni az európai államokban.

A beilleszkedés hiánya kapcsán Nógrádi György azt is megjegyezte, jó pár olyan imám él Európában, aki ma már nyíltan vagy burkoltan az Iszlám Állam mellett agitál, a terrorszervezet célja pedig, hogy egyre több ilyen ember legyen.

Nógrádi György szerint nyilvánvaló, hogy az Iszlám Államot heteken, hónapokon belül felszámolják, az embereinek felét pedig megölik. A terrorszervezet tagságának másik fele azonban visszatér a világ különböző pontjaiba, és jelentős részük terrorcselekményt fog végrehajtani, amiket már szerveznek. Az európai, észak-amerikai politikának, titkosszolgálatoknak, politikának erre kell felkészülni, ami teljesen új kihívást jelent majd – mondta.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Elindultak a Széchenyi Hitelkártya programok!

Elindultak a Széchenyi Hitelkártya programok! Elindult a megújult Széchenyi Kártya MAX program, a konkrét hitelkérelmek benyújtására megnyílt a lehetőség...

Fellélegezhetnek a katások, új rendelettel segít a kormány

Az egyszerűsített közteherviselés hozzájárulás (ekho) mértéke 13 százalékponttal csökken. Az egyszerűsített közteherviselés hozzájárulás (ekho) mértéke 13 százalékponttal csökken, szeptembertől...

Biciklivel is érkezhetnek a betegekhez a magyar mentősök – szólj hozzá, mondd el a véleményedet te is!

Kerékpárral közlekedő mentősök teljesíthetnek szolgálatot a fővárosban, tudta meg a Népszava. A legfontosabb - és legérdekesebb hírek itt! Kattints...

Egy holland férfi felvásárolt egy egész falut Nógrádban

A holland Elroy Thümmler először bulizni jött Magyarországra, az ügynökségével sok hollandot hozott el az országba. A legfontosabb -...
facebook